Basket Talk

Γιασικεβίτσιους: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου! Θα με σκοτώσουν στη Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι αλλά υπάρχει έρωτας...»

Γιασικεβίτσιους: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου! Θα με σκοτώσουν στη Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι αλλά υπάρχει έρωτας...»
Φωτιές άναψε ο Σάρας με τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη και τη νίκη της ομάδας του, καθώς εξομολογήθηκε πως οι Πράσινοι είναι η ομάδα της καρδιάς του...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού προπονητή της Μπαρτσελόνα, μετά την άνετη επικράτηση επί των Πρασίνων, που τους οδήγησε σε μια σειρά από αρνητικά ρεκόρ:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλαμε όλοι να παίξουμε καλά, κάτι που κάναμε και πήραμε τη νίκη. Ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και οι παίκτες έδειξαν πως έχουν αυτοπεποίθηση, κάτι που με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο».

Για το αν η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για το Final Four: «Η δεύτερη χρονιά είναι πολύ καλύτερη πάντα με τον ίδιο προπονητή. Οι παίκτες βρίσκονται περισσότερο. Για μένα το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να παίξουμε όλοι μαζί και φυσικά το πως θα ταιριάξουμε. Δεν ξέρω να απαντήσω ακόμα αν θα πάμε στο Final Four, είναι πολύ νωρίς ακόμα».

Για τα 114α γενέθλια του Παναθηναϊκού ο Γιασικεβίτσιους έριξε τη... βόμβα: «Ξέρω ότι θα με "σκοτώσουν" στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου εκτός της Λιθουανίας και της Ζαλγκίρις. Ξέρετε πως έχω Ελληνίδα γυναίκα και είμαι πολύ δεμένος με την Ελλάδα και υπήρχε και θα υπάρχει πάντα μεγάλος έρωτας για τον Παναθηναϊκό και ελπίζω ότι αυτό θα παραμείνει έτσι για πολύ καιρό». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0