Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Να ματσάρουμε την ενέργεια της Μπασκόνια»

Μπαρτζώκας: «Να ματσάρουμε την ενέργεια της Μπασκόνια»

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια (4/2, 21:30) στη Βιτόρια, εξήγησε ότι ομάδα του πρέπει να είναι πνευματικά έτοιμη και παράλληλα να «ματσάρει» την ενέργεια των Βάσκων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, είτε παίζεις εντός, είτε παίζεις εκτός έδρας. Απαιτείται μεγάλη ενέργεια σε όλα τα ματς, υψηλό επίπεδο αθλητικότητας, έντασης, αυτό που λέμε φιζικάλιτι επαφών. Το χθεσινό ματς ήταν από τα υψηλότερα δυνατά σε αυτό τον τομέα. Χρειάστηκε πολλή ενέργεια από μέρους μας χθες για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, όμως πρέπει να ετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα.

Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι να ματσάρουμε την ενέργεια της Μπασκόνια, που επίσης παίζει πολύ καλά στο τρανζίσιον. Εμείς πρέπει να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, για να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο, στο οποίο είναι πολύ δυνατοί».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0