Basket Talk

Σλούκας: «Ο Μπαρτζώκας με εμπιστεύτηκε περισσότερο λόγω των απουσιών» (video)

Σλούκας: «Ο Μπαρτζώκας με εμπιστεύτηκε περισσότερο λόγω των απουσιών» (video)
Το... παράπονο του Σλούκα για το χρόνο συμμετοχής του. 
Ένα μικρό παράπονο με αποδέκτη τον Γιώργο Μπαρτζώκα έβγαλε ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την εκπομπή «Τζάμπολ», μετά τη λήξη της ανατρεπτικής νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, στην 14η αγωνιστική της Basket League, μια νίκη που είχε την υπογραφή του Έλληνα γκαρντ και του χάρισε το βραβείο του MVP της αγωνιστικής (από κοινού με τον Δημήτρη Αγραβάνη του Προμηθέα). 

Για την ακρίβεια ο Σλούκας ανέφερε: «Γενικά από την αρχή της χρονιάς νιώθω καλά. Ο προπονητής μου (σσ. ο Γιώργος Μπαρτζώκας) με εμπιστεύτηκε λίγο παραπάνω σήμερα λόγω των απουσιών και έπαιξα όπως γνωρίζω», δείχνοντας ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το χρόνο συμμετοχής του. 

Όσο για τη αγωνιστική κάμψη που παρουσιάζουν τελευταία οι «ερυθρόλευκοι», είπε: «Δεν το βλέπω έτσι. Το βλέπω ως κίνητρο για μεγαλύτερη δουλειά. Είχαμε δυο - τρία αποτελέσματα που δεν θέλαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ, δεν θα πάει κανείς αήττητος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αν θέλουμε να πετύχουμε. Αν δεν θέλουμε, δεν θα πέτύχουμε».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0