Basket Talk

Πρίφτης: «Δεν είμαστε αδιάφοροι - Θέλουμε να διεκδικούμε όσες περισσότερες νίκες»

Πρίφτης: «Δεν είμαστε αδιάφοροι - Θέλουμε να διεκδικούμε όσες περισσότερες νίκες»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε αναλυτικά για την επερχόμενη αναμέτρηση απέναντι στην Μονακό και τον ερχομό του Μάικ Τζέιμς.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, τοποθετήθηκε πριν από την αναμέτρηση με την Μονακό (01/02 21:00) για διάφορα θέματα όπως είναι τα κενά του ρόστερ, αλλά και την προσθήκη το Στέφαν Γιόβιτς. Μίλησε επίσης για το θέμα σχετικά με τον Covid-19 που ταλαιπωρεί όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού» :

«Η κατάσταση του ρόστερ είναι δύσκολη, αλλά το διαχειριζόμαστε. Έχουμε κάποιους προβληματισμούς, προσπαθούμε να του διαχειριστούμε. Γυρνάει ο Παπαγιάννης, χάνουμε για κάποιο διάστημα τον Ιωάννη. Προφανώς χρειάζεται διαχείριση και η επάνοδος του Παπαγιάννη, αλλά και η χρησιμοποίηση το Γιόβιτς. Το γεγονός ότι απουσιάζει ο Μέικον για ένα σημαντικό διάστημα δημιουργεί κάποιες ιδιαιτερότητες και στη χρησιμοποίηση του Νέντοβιτς. Εκεί θα πρέπει να προσέχουμε.

Έρχονται κι άλλα πράγματα, που έχουν να κάνουν ας πούμε τις καιρικές συνθήκες ή με τον κορονοϊό. Ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά την προηγούμενη εβδομάδα με τον καιρό, ταλαιπωρεί όλες τις ομάδες και ο κορονοϊός σε όλη την Ευρώπη. Ισχύει για όλες τις ομάδες αυτό σε έναν βαθμό. Ισχύει και για εμάς. Το ρόστερ που έχουμε τώρα είναι κάπως περιορισμένο. Αυτό έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του.

Η Μονακό είναι μια πλήρης ομάδα, με παίκτες σε όλες τις θέσεις, εμπειρία και αθλητικότητα. Η συγκομιδή της μέχρι στιγμής είναι αξιοσημείωτη, έχει πάει πολύ καλά σε νίκες. Προφανώς, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κάνουμε και εμείς κάποια βήματα προόδου, παρά τις δυσκολίες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Θέλουμε να στεκόμαστε στο γήπεδο και το δείχνουμε αυτό στα τελευταία μας παιχνίδια. Δεν είμαστε αδιάφοροι. Έχει ξαναγίνει μια παρόμοια ερώτηση. Δεν είμαστε αδιάφοροι 100%. Θέλουμε να παρουσιαζόμαστε σωστοί σε σχέση με τον εαυτό μας και ανταγωνιστικοί για να διεκδικούμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Ταυτόχρονα, βέβαια, ξέρουμε πού είναι το σημείο που πρέπει να εστιάσουμε και ανάλογα κάνουμε μια σχετική διαχείριση, όσο αυτό μας επιτρέπεται.

Σαφώς ο Γιόβιτς είναι ένας παίκτης πολύ έμπειρος, που καταλαβαίνει τι γίνεται στο γήπεδο και μπορεί να οδηγήσει το παιχνίδι εκεί που πρέπει και υπάρχει πλεονέκτημα. Ταυτόχρονα, ακόμα είναι ένας παίκτης που είχε μείνει αρκετό καιρό έξω. Χρειάζεται λίγο χρόνο για να έρθει στην κατάλληλη φυσική κατάσταση, να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και να νιώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ένας παίκτης, για να παίξει μεγάλα ματς».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0