Basket Talk

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό από τη Δευτέρα και ο Νίκος Χουγκάζ!

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό από τη Δευτέρα και ο Νίκος Χουγκάζ!
Μετά τον Στεφάν Γιόβιτς σειρά παίρνει ο Νίκος Χουγκάζ ο οποίος το απόγευμα (17.00) της Κυριακής 30 Ιανουαρίου θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα του Ιωνικού Νίκαιας στον αγώνα της Basket League κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και αμέσως μετά θα… μετακομίσει στο ΟΑΚΑ.
Σχετικά Άρθρα

Ο κύβος ερρίφθη και για τον διεθνή φόργουορντ Νίκο Χουγκάζ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports από τη Δευτέρα δεν θα προπονείται στο κλειστό του “Πλάτωνα” στη Νίκαια, αλλά στο ΟΑΚΑ φορώντας τη φανέλα του εξάστερου Παναθηναϊκού.

Τον Χουγκάζ ο Παναθηναϊκός τον είχε ανακοινώσει στις 20 Ιουλίου 2021 μετά από τη φοβερή σεζόν που έκανε στον Ιωνικό όμως λόγω, τότε, της πληθώρας παικτών στο ρόστερ των πράσινων αποφασίστηκε να παραμείνει με μορφή δανεισμού στην ομάδα της Νίκαιας.

Στις 20 Δεκέμβρη, μετά την αποχώρηση του Τζεχάιβ Φλόιντ η υπόθεση Χουγκάζ επανήλθε στην… ημερήσια διάταξη του Παναθηναϊκού αλλά παρέμεινε στην ομάδα της Νίκαιας όμως η τελευταίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε επέμβαση στη μύτη (ιγμορίτιδα) επιτάσσουν την ενίσχυση του πράσινου ρόστερ με έναν επιπλέον παίκτη.

Η διοίκηση του Ιωνικού ενημερώθηκε ήδη από τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη ο οποίος δεν αποκλείεται μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα να… προλάβει να πάει στο ΟΑΚΑ για να δει τη… νέα ομάδα του εναντίον του Άρη.

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0