Basket Talk

Βατούτιν για Τζέιμς: «Η ΤΣΣΚΑ είχε ίσως τον καλύτερο γκαρντ της Ευρώπης, τώρα παίζει στη Μονακό»

Βατούτιν για Τζέιμς: «Η ΤΣΣΚΑ είχε ίσως τον καλύτερο γκαρντ της Ευρώπης, τώρα παίζει στη Μονακό»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε στην κόντρα των Δημήτρη Ιτούδη και Μάικ Τζέιμς.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του στρατού» αναφέρθηκε στη μεγάλη κόντρα των Δημήτρη Ιτούδη και Μάικ Τζέιμς, κάτι που όπως τόνισε κόστισε σε μεγάλο βαθμό στον ρωσικό σύλλογο.

«Η ΤΣΣΚΑ είχε έναν πόιντ γκαρντ, ίσως τον καλύτερο στην αγορά. Τον λένε Μάικ Τζέιμς, παίζει στη Μονακό τώρα. Κανείς δε μπορούσε να προβλέψει ό,τι έγινε ανάμεσα στον Τζέιμς και στον Δημήτρη Ιτούδη. Ακόμα πληρώνουμε το τίμημα αυτής της κόντρας, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά.

Ο σύλλογος έχασε έναν σπουδαίο παίκτη και χρήματα, αφού έπρεπε να πάρει έναν αντικαταστάτη, να πληρώσει το buy-out και να χρεωθεί. Ξέρω σίγουρα πως κι οι δύο έκαναν τα πάντα για να διευθετήσουν την κόντρα αυτή, κάτι που αρχικά έμοιαζε αδύνατο. Αν ένας παίκτης δείξει ασέβεια προς τον προπονητή στα αποδυτήρια, δε μπορεί να παραμείνει στην ομάδα, γιατί αύριο θα το κάνει άλλος, μετά ένας τρίτος και μετά το… χάος»
, ανέφερε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε πως ήταν μια κατάσταση η οποία δεν μπορούσε να λυθεί διαφορετικά: «Υπάρχουν αδιέξοδα με μόνο έναν τρόπο λύσης. Πέρασα από δεκάδες συγκρούσεις στην ΤΣΣΚΑ, που αφορούσαν Ρώσους και ξένους παίκτες, αστέρια της ομάδας. Και οι οπαδοί δεν τίποτα για το 90% αυτών των περιπτώσεων των συγκρούσεων αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν μπορούσε να επιλυθεί. Δυστυχώς για όλες τις πλευρές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0