Basket Talk

Δεν ταξιδεύει για την Ελλάδα η Ζαλγκίρις, σίγουρη η νέα αναβολή του αγώνα με Παναθηναϊκό!

Δεν ταξιδεύει για την Ελλάδα η Ζαλγκίρις, σίγουρη η νέα αναβολή του αγώνα με Παναθηναϊκό!

Είναι πλέον σίγουρο πως η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ζαλγκίρις δεν θα διεξαχθεί – Τι θα συμβεί εάν υπάρξει νέα αναβολή.

Ακόμη μία αναβολή για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague. Αυτήν την φορά τα εμπόδια στον δρόμο του δεν τα βάζει ο κορωνοϊός, αλλά η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική και η αργία που κήρυξε η κυβέρνηση. Αυτό φυσικά θα είχε ως αποτέλεσμα την αναμέτρηση των «πρασίνων» με την Ζαλγκίρις να αναβληθεί, γεγονός που είναι πραγματικότητα.

Όπως ενημέρωσε η ίδια η ομάδα είναι αδύνατο να μπορέσει να ταξιδέψει για Αθήνα, συνεπώς θα έχουμε αναβολή στο ήδη αναβληθέν παιχνίδι. Αυτό που αναμένεται είναι να οριστεί νέα ημερομηνία η οποία δεν θα επιδέχεται νέας αναβολής.

 Σε περίπτωση που κάποια από τις δύο ομάδες αδυνατεί να αγωνιστεί στον ορισμένο για 3η φορά αγώνα, τότε θα μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός ως «υπεύθυνος» για την πρώτη αναβολή! Δηλαδή αν για παράδειγμα στη νέα ημερομηνία που θα οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή η Ζαλγκίρις δεν συμπληρώνει 7αδα για να αγωνιστεί, τότε θα πάρει το ματς στα χαρτιά με 20-0 άνευ αγώνα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0