Basket Talk

Κέρδισε Όγκαστ - Φέρελ και έρχεται στο ΣΕΦ ο Ερυθρός Αστέρας

Κέρδισε Όγκαστ - Φέρελ και έρχεται στο ΣΕΦ ο Ερυθρός Αστέρας
Ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε με δυσκολία από την έδρα της Τσεντεβίτα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
Ντέρμπι μέχρι τελικής πτώσης έγινε ανάμεσα στην Τσεντεβίτα και τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Αδριατικής Λίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου να παίρνουν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας με το οριακό 83-82. 

Ένα τρίποντο του Όστιν Χόλινς και δύο εύστοχες βολές του Νίκολα Ιβάνοβιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα χάρισαν το διπλό στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, λίγες ημέρες πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (27/01, 21:00) για την 23η αγωνιστική της Euroleague

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς, όμως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιόγκι Φέρελ δεν κατάφερε να βρει στόχο στο τρίποντο που επιχείρησε για τη νίκη. Ο βραχύσωμος γκαρντ είχε γενικά 10 πόντους, 7 ασίστ αλλά και 5 λάθη, ενώ ο επίσης πρώην «πράσινος» Ζακ Όγκαστ μέτρησε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ. Καλύτερος όλων ήταν όμως ο Γιάκα Μπλάζιτς που πέτυχε double-double με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα. 

Από πλευράς νικητών ξεχώρισε ο Χόλινς με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίσρ και ο Νέιτ Ουόλτερς με 14 πόντους και 5 ασίστ. 

Τα δεκάλεπτα: 28-28, 43-43, 64-65, 82-83

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ. 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0