Basket Talk

«Πόλεμος» Μπουλς - Μπακς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Καρούζο από το φάουλ του Γκρέισον Άλεν (video)

«Πόλεμος» Μπουλς - Μπακς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Καρούζο από το φάουλ του Γκρέισον Άλεν (video)

Και ξαφνικά άναψαν τα αίματα στο ΝΒΑ με τους Σικάγο Μπουλς να ξεσπαθώνουν κατά του παίκτη των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς, Γκρέισον Άλεν ο οποίος προκάλεσε με το απαράδεκτο φάουλ του τον σοβαρό τραυματισμό του πλέι-μέικερ των “ταύρων” Αλεξ Καρούζο.

Όλα ξεκίνησαν από αυτό κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπακς με τους Μπουλς τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μιλγουόκι.



Ο Άλεν χρεώθηκε το αντιαθλητικό φάουλ όμως το κακό είχε ήδη γίνει. Οι Μπουλς επιστρέφοντας στο Σικάγο υπέβαλλαν τον Καρούζι σε εξετάσεις.

Την ίδια ώρα ο λογαριασμός των Μπακς στο twitter ευχήθηκε… καλημέρα με βιντεάκι που είχε πρωταγωνιστή τον Άλεν να τρώει ένα ντόνατ! Η αντίδραση του αντίστοιχου λογαριασμού των Μπουλς ήταν άμεση. 

“Σοβαρά;” αναρωτήθηκαν οι Μπουλς δημόσια για το… θράσος των Μπακς να προβάλουν έναν παίκτη που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό αντιπάλου. Τα χειρότερα όμως ήρθαν λίγες ώρες αργότερα…

Το βράδυ (ώρα Ελλάδας) του Σαββάτου έγινε γνωστό από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Καρούζο πως έσπασε τον καρπό του δεξιού χεριού και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση που θα τον κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Η είδηση αυτή ανάγκασε τη διοίκηση των Μπουλς να εκφράσει ιδιωτικά αλλά και δημόσια προς το ΝΒΑ την αγανάκτησή της για τη συμπεριφορά του Άλεν ο οποίος από την εποχή που έπαιζε στο Πανεπιστήμιο του Ντιουκ είχε… παρελθόν πολύ σκληρών “μαρκαρισμάτων” αντιπάλων ή αν προτιμάτε “βρώμικων” όπως αυτό στον Καρούζο.Έχει… ιστορία. Αυτό που έκανε είναι επικίνδυνο” σχολίασε ο προπονητής των “ταύρων” Μπίλι Ντόνοβαν.

Η αντίδραση, δε, των οπαδών των Μπουλς κατά του Άλεν ήταν άμεση αφού πέρα από τις ύβρεις και τις… κατάρες προς το πρόσωπό του (σε χιλιάδες σχόλια στα social media) δημιουργήθηκε μέχρι και σελίδα στο διαδίκτυο για συλλογή υπογραφών (petition) ώστε το ΝΒΑ να υποχρεωθεί να τιμωρήσει τον παίκτη των Μπακς με αποβολή από τη λίγκα μέχρι να επιστρέψει στη δράση ο Καρούζο!

Στο, δε, twitter, η φαντασία σε συνδυασμό με τον θυμό των φιλάθλων όχι μόνο των Μπουλς κατά του Γκρέισον Άλεν ξεπέρασε κάποιες φορές τα… εσκαμμένα. Ιδού ορισμένα παραδείγματα


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0