Basket Talk

ΠΑΟΚ: Με Γκρίφιν κόντρα στην ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Με Γκρίφιν κόντρα στην ΑΕΚ
Πλήρης, για πρώτη φορά μετά από αρκετό διάστημα, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή, εκτός έδρας, αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League, με την ΑΕΚ (20:00, ΕΡΤ3 Live), ο ΠΑΟΚ

Ο Μάλκομ Γκρίφιν συμμετείχε και σήμερα- όπως συνέβη σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας- σε μέρος της προπόνησης που έκανε η ομάδα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, υπενθυμίζεται, υπέστη οστικό οίδημα περόνης στο δεξί πόδι, στο παιχνίδι, στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό, για την 7η «στροφή» του πρωταθλήματος (14/11). Εμεινε, έκτοτε, αναγκαστικά παροπλισμένος, με εξαίρεση τα λίγα λεπτά παρουσίας που είχε στο παρκέ στο ντέρμπι με τον Αρη (11/12), για τη 10η αγωνιστική της Α1. 

Για τη μάχη στο κλειστό των Ανω Λιοσίων με την Ενωση εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Άρης Λυκογιάννης, λέγοντας:

«Είχαμε μία καλή προπονητικά εβδομάδα, με όλους τους παίκτες μαζί για πρώτη φορά μετά από καιρό. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ μαχητική και νομίζω ότι είναι και η μόνη ομάδα που μας έχει ξεπεράσει στο βαθμό ατυχίας και στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει. Η αλήθεια είναι ότι τους έχουν συμβεί πολλά. Παρόλα αυτά βρίσκουν λύσεις όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι μία ομάδα με ένα ιδιαίτερο και πολύ συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού».

Κατέληξε ο προπονητής του «Δικεφάλου» τονίζοντας: «Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και στις ένας εναντίον ενός μονομαχίες. Να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους παίκτες μπροστά μας, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να βρουν φάσεις που ψυχολογικά θα τους δώσουν δύναμη. Η ΑΕΚ έχει αρκετά έμπειρους παίκτες, με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν καταστάσεις. Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που θέλει 40 λεπτά συγκέντρωση και ηρεμία, με σωστή προσέγγιση, όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά, προκειμένου να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγούνται ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης, αντίστοιχα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Ντιμίτρι Ρίβερς, Αντονι Λι, Αντρέας Χριστοδούλου, Ζερμέιν Λοβ, Μάλκομ Γκρίφιν, Νίκος Καμαριανός, Ντέιβιντ ΝτιΛίο, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Καμπερίδης, Μάρβιν Τζόουνς, Βασίλης Τολιόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0