Basket Talk

Κιθ Λάνγκφορντ στο BN Sports: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ»

Κιθ Λάνγκφορντ στο BN Sports: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ»

Έτοιμος να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα και τη φανέλα της ΑΕΚ είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ ο οποίος μιλώντας στο BN Sports επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη «βασίλισσα».

«Είμαστε σε επαφή», επιβεβαίωσε ο βετεράνος Αμερικανός σκόρερ, ένας παίκτης που έχει φάει με το κουτάλι τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο 38χρονος Αμερικανός μιλώντας στο BN Sports επισήμανε πως «δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαια αλλά οι συζητήσεις μας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ειδικά τις δύο τελευταίες μέρες» δείχνοντας ότι απομένουν λεπτομέρειες για την επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάρα πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε και το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ αποπλήρωσε όλο το χρέος που είχε στον έμπειρο σκόρερ από την περσινή σεζόν ως ένδειξη καλής θέλησης προκειμένου να τον πείσει να πει το «ναι».

Θυμίζουμε ότι ο Λάνγκφορντ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της ΑΕΚ, που ήταν και ο τελευταίος του αγώνας σε οποιαδήποτε ομάδα, στις 11 Μαΐου 2021, στον 1ο προημιτελικό των πλέι-οφ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ όπου τραυματίστηκε μετά από 53 δευτερόλεπτα αγώνα και δεν έπαιξε στο υπόλοιπο της σεζόν.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0