Basket Talk

Basket League: Αυλαία στην 12η αγωνιστική με το Απόλλων Πάτρας - Παναθηναϊκός

Basket League: Αυλαία στην 12η αγωνιστική με το Απόλλων Πάτρας - Παναθηναϊκός
Η 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα στις 20:00 (ΕΡΤ3).

Το «τριφύλλι» θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την ΤΣΣΚΑ και να μπει με το δεξί στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022, με τον Δημήτρη Πρίφτη να αντιμετωπίζει δύο προβλήματα ενόψει του ματς κόντρα στον Απόλλωνα.

«Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στην Πάτρα να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή του αγώνα. Το βασικό "κλειδί" της νίκης θα είναι να πολεμήσουμε σκληρά, σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Γενικά το "κλειδί" είναι να πολεμάμε. Μέσα στο παρκέ και έξω από αυτό, παντού. Να έχουμε πάντοτε αυτή τη νοοτροπία ώστε να παίρνουμε νίκες. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει διαγράψει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ειδικά στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ δυνατός. Διαθέτει έμπειρους και ποιοτικούς αθλητές, γι’ αυτό και είναι επιβεβλημένο να είμαστε σκληροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο τζάμπολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα», τόνισε ενόψει του παιχνιδιού ο Οκάρο Ουάιτ.

Από την πλευρά του Απόλλωνα, ο Φώτης Ζούμπος ανέφερε: «Εμείς στο διάστημα της διακοπής προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη, που μας κόστισαν με τη Λάρισα. Ήταν δύσκολο καθώς είχαμε κρούσματα κορονοϊού και παράλληλα την αποχώρηση δύο βασικών παικτών. Πλέον επιβάλλεται να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια της σεζόν, η οποία θα είναι δύσκολη. Στο επόμενο παιχνίδι θα παίξουμε στην Πάτρα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Γνωρίζουμε τη δυναμική του. Είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και μία από τις πιο ιστορικές της Ευρώπης. Προέρχονται από μία κακή εντός έδρας ήττα στην Euroleague και περιμένουμε την αντίδρασή τους. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, καθώς είναι ο αντίπαλος μας είναι υψηλού επιπέδου, που παίζει σε γρήγορο ρυθμό, διαθέτει μεγάλα κορμιά και θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό».

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική

Σάββατο 15/1

ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου 86-80

Λάρισα - Άρης 84-81

Ολυμπιακός - Ιωνικός Νικαίας 109-65

Κυριακή 16/1

Ηρακλής - Προμηθέας Πάτρας 82-95

Περιστέρι - ΑΕΚ 101-81

Δευτέρα 17/1

20:00 Απόλλων Πάτρας - Παναθηναϊκός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0