Basket Talk

Η συγγνώμη των «θρύλων» Διαμαντίδη και Αλβέρτη στον Ιτούδη

Η συγγνώμη των «θρύλων» Διαμαντίδη και Αλβέρτη στον Ιτούδη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν μπροστά όταν μικρή μερίδα οπαδών επιτέθηκε με απίστευτες ύβρεις και «κατάρες» στον Δημήτρη Ιτούδη. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν κοντά και τα έμαθε αμέσως. Αμφότεροι μετά τον προπηλακισμό του Έλληνα τεχνικού πήγαν στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει στο φύλλο της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου η αθλητική εφημερίδα Live Sport οι δύο θρύλοι του Παναθηναϊκού μετά τα όσα απαράδεκτα ξεστόμισαν οπαδοί του Παναθηναϊκού τόσο στο ημίχρονο (μετά το περιβόητο τάιμ-άουτ του Ιτούδη με τη διαφορά στους 27 πόντους) όσο, κυρίως, μετά το τέλος του αγώνα με το σχετικό video που έφερε στη δημοσιότητα το BN Sports την Πέμπτη, του ζήτησαν συγγνώμη!

Οι δύο σημαίες του Παναθηναϊκού που εδώ και ενάμιση χρόνο «τρέχουν» την ομάδα συζήτησαν με τον Έλληνα τεχνικό με τον οποίο είχαν συνεργαστεί για πολλά χρόνια και μαζί κατέκτησαν ουκ ολίγους εγχώριους και διεθνείς τίτλους δείχνοντας αφενός ότι στέκονται στο πλευρό του και αφετέρου ότι αποδοκιμάζουν τις απαράδεκτες αντιδράσεις μερίδας των 1.000 οπαδών που το βράδυ της περασμένης Τετάρτης βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ που εξελίχθηκε σε πανωλεθρία για τους πράσινους .

Όσο για τον Ιτούδη, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα έδειξε ότι «διέγραψε» τις ύβρεις και κράτησε το χειροκρότημα πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και τη συγγνώμη Διαμαντίδη-Αλβέρτη.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0