Basket Talk

Άνευ προηγουμένου υβριστική επίθεση κατά Ιτούδη στο ΟΑΚΑ (video)

Άνευ προηγουμένου υβριστική επίθεση κατά Ιτούδη στο ΟΑΚΑ (video)

Το… τρίτο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το βράδυ της Τετάρτης (12/1) στο ΟΑΚΑ επιφύλαξε μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη με αποδέκτη τον τεχνικό της ρωσικής ομάδας και εν δυνάμει επόμενο Ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ιτούδη.

Όπως φαίνεται (και κυρίως… ακούγεται) από το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media κάποιοι από τους 1.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν είτε στα επίσημα του ΟΑΚΑ είτε κάτω από αυτά με το τέλος της αναμέτρησης ξεσπάθωσαν κατά πάντων και κυρίως κατά του Ιτούδη.

Η άνευ προηγουμένου υβριστική επίθεση κυρίως προς το πρόσωπο του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ και εν δυνάμει επόμενου Ομοσπονδιακού προπονητή προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση. Όπως φαίνεται από ένα από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα social media αρκετοί οπαδοί, όχι μικροί σε ηλικία, βρίσκονται στα… κάγκελα και βρίζουν όσους αποχωρούν προς τα αποδυτήρια και περιμένουν κυρίως τον Ιτούδη ο οποίος έχει αστυνομική συνοδεία δίπλα του!

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιδρά στις πρωτοφανείς ύβρεις όπως δεν αντιδρά κανείς από τους παίκτες ή τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης που αποχωρεί λίγα βήματα πιο πίσω αν και οι δυο τους, Διαμαντίδης και Ιτούδης συνεργάστηκαν σχεδόν για μία δεκαετία στον Παναθηναϊκό και κατέκτησαν συνολικά τρεις Ευρωλίγκες.

Ο Ιτούδης «κατηγορήθηκε» από μερίδα των οπαδών επειδή πήρε τάιμ-άουτ λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τη διαφορά στους 27 πόντους (60-33) υπέρ της ομάδας του αλλά και επειδή διαμαρτυρήθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα προς τους διαιτητές.

Πάντως. ο ίδιος ο Ιτούδης τόσο στη συνέντευξη Τύπου όσο και στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova μετά τον αγώνα αναφέρθηκε μόνο στο χειροκρότημα που εξέλαβε πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή και έκανε λόγο για «αναγνώριση όσων κάναμε μαζί για 13 χρόνια».
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0