Basket Talk

Οι επτά… αποβολές του Μπαρτζώκα (video)

Οι επτά… αποβολές του Μπαρτζώκα (video)

Για τρίτη φορά στους τελευταίους 13 μήνες και 7η στην καριέρα του αποβλήθηκε (εναντίον της Φενέρμπαχτσε) σε αγώνα ως πρώτος προπονητής ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Το BN Sports θυμάται τις έξι προηγούμενες.

Για 7η φορά την τελευταία 12ετία αποβλήθηκε από αγώνα της ομάδας του ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάτι που συνέβη για τρίτη φορά σε αγώνα του Ολυμπιακού!

Ο «κόουτς Β» είχε αποβληθεί πρώτη φορά στις 18 Φεβρουαρίου όταν ήταν προπονητής του Μαρουσίου σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την Α1 στο κλειστό του Άγιου Θωμά.

Όταν ήταν στη ρωσική Λοκομοτίβ Κουμπάν αποβλήθηκε στον 2ο ημιτελικό των πλέι-οφ της VTB League κόντρα στη Χίμκι την 1η Μαΐου 2016 ενώ την επόμενη σεζόν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα αποβλήθηκε σε δύο αγώνες!

Πρώτα στις 30 Οκτωβρίου 2016 εναντίον της Φουενλαμπράδα εκτός έδρας και μετά στις 22 Μαρτίου 2017 στο «κλάσικο» με τη Ρεάλ για την Ευρωλίγκα από τον Ιταλό διαιτητή Λουίτζι Λαμόνικα!

Την περσινή σεζόν είχε ουκ ολίγα νεύρα αφού μέτρησε δύο αποβολές σε αγώνες της Ευρωλίγκα. Η πρώτη στις 3 Δεκεμβρίου 2020 στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα πριν το τέλος της 3ης περιόδου από τον Ισπανό διαιτητή Γκαρσία.

Η δεύτερη στις 28 Ιανουαρίου 2021 εναντίον της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και μάλιστα ελάχιστα πριν το φινάλε με την αποβολή του να «στοιχίζει» στην ομάδα του που ηττήθηκε 74-76.




Γιάννης Ψαράκης


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0