Basket Talk

Ιτούδης: «Πολύ καλύτερος εντός έδρας ο Παναθηναϊκός»

Ιτούδης: «Πολύ καλύτερος εντός έδρας ο Παναθηναϊκός»
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στη Euroleague, με τον Δημήτρη Ιτούδη, να τονίζει πως οι «πράσινοι» εμφανίζονται καλύτερα στους εντός έδρας αγώνες τους φέτος, ενόψει της μεταξύ τους «μάχης» στο ΟΑΚΑ αύριο (12/1, 21:00), για την 20ή αγωνιστική. 

Ο προπονητής ρωσικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Euroleague:

«Επιστρέφουμε στη δράση και αυτό είναι καλό. Σίγουρα, η υγεία είναι το πρώτο πράγμα. Κάναμε καλή προπόνηση. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη εντός έδρας, είναι ανταγωνιστική. Επιθετικά έχουν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Ποστάρουν τον Παπαπέτρου ή τον Κασελάκη, παίζουν pick 'n' roll ή off-screen για τον Νέντοβιτς και τον Μέικον, γενικά ψάχνουν τον Παπαγιάννη γύρω από το "ζωγραφιστό" και τρέχουν καλύτερα. Άλλαξαν στρατηγική στην άμυνα πρόσφατα, παίζουν πολλές ζώνες. Το λύσαμε καλά αυτό το θέμα στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ανυπομονούμε να πάμε και να αγωνιστούμε ξανά».

Από την πλευρά του, ο Τζόελ Μπόλομποϊ επισήμανε: «Προετοιμαζόμαστε με πολλές προπονήσεις, πάει καιρός που δώσαμε αγώνα με τη Λίγκα να κάνει διαλείμματα και αγώνες να αναβάλλονται ελέω κορονοϊού. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες, παίκτες που μπορούν να μας "πληγώσουν" ατομικά. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε ως ΤΣΣΚΑ».

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0