Basket Talk

Πέπε Σάντσεθ: Ο 44χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού επέστρεψε στο παρκέ μετά από 9 χρόνια (video)

Πέπε Σάντσεθ: Ο 44χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού επέστρεψε στο παρκέ μετά από 9 χρόνια (video)
Ο 44χρονος Πέπε Σάντσεθ επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 9 χρόνια απραξίας και ήταν μάλιστα αρκετά καλός! 

Είσαι 44 χρονών, πρόεδρος μιας ομάδας της δεύτρης κατηγορίας της Αργετνινής που έχει ξεμείνει από παίκτες λόγω κορωνοϊού και έχεις αποσυρθεί από την ενεργό δράση από το 2013, τι κάνεις; Ξαναβάζεις τα μπασκετικά του παπούτσια και ρίχνεσαι στο παρκέ!

Αυτό έκανε τουλάχιστον ο Πέπε Σάντσεθ, ο πρώτος Αργεντινός που έπαιξε στο NBA (2001), o άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε την Euroleague το 2002 και «χρυσός» Ολυμπιονίκης με την «Αλμπισελέστε» στην Αθήνα το 2004! Ο ίδιος Πέπε Σάντσεθ που είχε παίξει το τελευταίο επίσημο ματς στην καριέρα του πριν από σχεδόν 9 χρόνια, δηλαδή στις 25 Μαρτίου του 2013. 

pepe-sanchez-foto_w862.jpg

Παραμένοντας σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και βλέποντας ότι έξι παίκτες της Μπάχια Μπάσκετ (Εζεκιέλ Παζ, Φακούντο Τολόσα, Βαλεντίν Σιμόντι, Γκάμπριελ Ναβάες, Τιζιάνο Πρόμε και Βαλεντίν Φορεστίερ), έχουν τεθεί εκτός μάχης λόγω κορωνοϊού, ο Πέπε Σάντσεθ αποφάσισε να θυμηθεί τα παλιά και να δώσει μια χείρα βοηθείας στην ομάδα του, στο ματς κόντρα στην Χιμνάσια για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Αργεντινής, παίρνοντας φυσικά την προβλεπόμενη άδεια από τις αρμόδιες αρχές και ομοσπονδίες.

Στα 29 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, πέτυχε 12 πόντους (2/3 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 2/2 βολές), μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 8 τελικές πάσες, ενώ υπέπεσε και σε 5 λάθη, παίζοντας κομβικό ρόλο στην επικράτηση της Μπάχια με 91-87 στην παράταση (77-77 κ.ά).

Απολαύστε τον εν δράση: 

 

 


Βασιλική Καραμούζα 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0