Basket Talk

Αποκλειστικό: Ο Ρασάντ Βον από συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο, στο Λαύριο!

Αποκλειστικό: Ο Ρασάντ Βον από συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο, στο Λαύριο!

Ένας πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, ο Ρασάντ Βον πρόκειται να ανακοινωθεί από το Λαύριο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports!

Ο 27χρονος shooting guard ύψους 1,98, Ρασάντ Βον πρέπει να θεωρείται παίκτης του Λαυρίου, αφού συμφώνησε σε όλα με την ελληνική ομάδα και αναμένεται στη χώρα μας.

Ο Βον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγούοκι Μπακς για μια τριετία (2015-2018).

Τα «ελάφια» τον είχαν επιλέξει ως το Νο17 του NBA Draft, ωστόσο αφού αποχώρησε αγωνίστηκε στο UNLV, στους Μπρούκλιν Νετς και στους Ορλάντο Μάτζικ, καταγράφοντας συνολικά 142 εμφανίσεις στον «μαγικό κόσμο».

Επιπλέον, τη σεζόν 2019-20 έπαιξε με τη φανέλα της Ιγκόκεα, έπειτα με εκείνη της Μπουντούτσνοστ, ενώ το 2020-21 μετακόμισε στην Ουκρανία για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Προμετέι.

Τέλος, την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην Ντνίπρο, με την οποία κατέκτησε το ουκρανικό πρωτάθλημα και αναδείχθηκε MVP των τελικών!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0