Basket Talk

Euroleague: Αναβλήθηκε το Μονακό - Ούνιξ Καζάν

Euroleague: Αναβλήθηκε το Μονακό - Ούνιξ Καζάν
Η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή στο ματς της Μονακό με την Ούνιξ για την 20η αγωνιστική λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους Ρώσους.

Για την αναβολή του αγώνα Μονακό - Ούνιξ Καζάν, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, ενημέρωσε η Euroleague. Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε πως η ρωσική ομάδα έχει αρκετά κρούσματα κορωνοϊού και κατέθεσε αίτημα, το οποίο έγινε αποδεκτό, αφού αδυνατεί να συμπληρώσει το απαιτούμενο ρόστερ, βάσει των κανονικών που έχουν συμφωνηθεί από τους μετόχους της Λίγκας.


Η ενημέρωση της Euroleague:


Το παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας Μονακό-Ούνιξ Καζάν, το οποίο ήταν προγραμματισμένο την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, έχει αναβληθεί. Η Ούνιξ κατέθεσε σχετικό αίτημα, αφού αρκετά μέλη της ομάδας έχουν βρεθεί θετικά στον COVID-19, γεγονός που αφήνει την ομάδα χωρίς τους τουλάχιστον οκτώ παίκτες που απαιτούνται για να διεξαχθεί το ματς.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς για τον COVID-19, που εγκρίθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της Λίγκας, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague θα είναι σε επαφή με τις ομάδες που επηρεάζονται για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και να επαναπρογραμματιστεί ο αγώνας. Οι εναλλακτικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα από την Ευρωλίγκα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0