Basket Talk

Euroleague: Αναβολή στο Ζενίτ – Βιλερμπάν!

Euroleague: Αναβολή στο Ζενίτ – Βιλερμπάν!

Την αναβολή της αναμέτρησης της με την Βιλερμπάν ζήτησε η Ζενίτ, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα.

Νέα αναβολή στα παρκέ της Euroleague! Έπειτα από την ολοκληρωτική ακύρωση της 19ης αγωνιστικής, οι αναβολές και στην επόμενη, την 20η, ξεκίνησαν ήδη καθώς η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ζενίτ και Βιλερμπάν (11/1) δεν πρόκειται να διεξαχθεί.

Η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας της κανονικής περιόδου της EuroLeague της 20ης αγωνιστικής της Ζενίτ εναντίον της Βιλερμπάν, που αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, έχει ανασταλεί. Η Ζενίτ ζήτησε την αναστολή αφού πολλά μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19, γεγονός που αφήνει την ομάδα χωρίς τους ελάχιστους οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδοτήσεων που είναι κατάλληλοι για παιχνίδι.

Σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς λόγω COVID-19, που έχουν εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή Μετόχων του ECA, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague Basketball θα συντονίσει με τις ομάδες που επηρεάζονται τις καλύτερες επιλογές για τον επαναπρογραμματισμό των αγώνων. Εναλλακτικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις επίσημες πλατφόρμες της Euroleague Basketball».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0