Basket Talk

Euroleague: Μείωση της καραντίνας σε 10 μέρες για τους ανεμβολίαστους αθλητές

Euroleague: Μείωση της καραντίνας σε 10 μέρες για τους ανεμβολίαστους αθλητές
Η Euroleague ανακοίνωσε αλλαγή στα υγειονομικά της πρωτόκολλα, αφού η υποχρεωτική καραντίνα σε ανεμβολίαστους παίκτες μειώθηκε από 14 μέρες σε 10. 
Η ταχύτατη εξάπλωση του κοροινοϊού το τελευταίο διάστημα, έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στη Euroleague, με τη διοργανώτρια αρχή να συνεχίζει τις τροποποιήσεις του καταστατικού της, με σκοπό να σταματήσει τις συνεχείς αναβολλές των αγώνων. Η καραντίνα για τους νοσούντες ανεμβολίαστους παίκτες μειώθηκε από 14 σε 10 μέρες, μετά όμως από επίδειξη αρνητικού PCR τεστ. Η είδηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της αλλαγής διάρκειας καραντίνας και για τους εμβολιασμένους παίκτες, από 14 σε 7, που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες. 

Επιπλέον, όπως γνωστοποιήθηκε, θα είναι υποχρεωτική η διεξαγωγή PCR ή ράπιντ τεστ ανά δύο μέρες για τα εντός έδρας παιχνίδια, ή ανά τρεις μέρες για τα εκτός έδρας παιχνίδια, σε όλους τους αθλητές και τα μέλη των επιτελείων, ανεξάρτητα από το αν έχουν νοσήσει ή είναι εμβολιασμένοι. Οι αλλαγές που πρότεινε η διοργανώτρια αρχή έγιναν δεκτές από το σύνολο των ομάδων. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0