Basket Talk

Λιόλιος: «Λίαν συντόμως θα έχουμε εξελίξεις με τον προπονητή της Εθνικής» (video)

Λιόλιος: «Λίαν συντόμως θα έχουμε εξελίξεις με τον προπονητή της Εθνικής» (video)
O πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή, που απασχολεί την Εθνική ομάδα μπάσκετ και τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στο Pick N Roll της Cosmote TV για το (ανοιχτό) θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού εν όψει του EuroBasket 2022.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:


«Μου δίνει τρομακτική ενέργεια. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε και να αφήσουμε ως παρακαταθήκη στην επόμενη γενιά. Θεωρώ ότι τα επόμενα τρία χρόνια το μπάσκετ θα απογειωθεί στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος για αυτό. Όχι επειδή είμαστε εμείς. Επειδή είμαστε όλοι, επειδή το θέλει η κοινωνία. Το μπάσκετ είναι στο DNA και τις καρδιές του Έλληνα. Χρέος μας είναι μέσα από την καθημερινή ενασχόλησή μας, να το βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. 

Όλα έχουν να κάνουν με το αν βλέπεις ένα ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Εγώ πάντα το βλέπω μισογεμάτο. Πάντα είμαι αισιόδοξος και προσπαθώ για το καλύτερο. Το τι θα γίνει με την Εθνική και τον προπονητή, είναι κάτι στο οποίο θα έχουμε εξελίξεις λίαν συντόμως. Η Εθνική δεν θα κρατηθεί, θα πάει μπροστά. Στόχος μας είναι να στελεχωθεί με ανθρώπινο δυναμικό και να υποστηριχθεί από μας, μακριά από τα φώτα, έτσι ώστε να μπορέσει να μας κάνει περήφανους.

Η νέα διοίκηση της ΕΟΚ πιστεύει ότι τα επόμενα χρόνια το μπάσκετ Γυναικών στην Ελλάδα θα ανθίσει. Αυτός είναι ένας από τους στόχους που έχουμε δηλώσει επισήμως την πρόθεσή μας για τη διεκδίκηση του Ευρωμπάσκετ 2025 στις Γυναίκες. Θέλω να πιστεύω πως η FIBA θα μας εμπιστευτεί και θα το διοργανώσουμε με τη συμπαράσταση της Πολιτείας».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0