Basket Talk

Euroleague: Στις 7 μέρες η καραντίνα για τους εμβολιασμένους!

Euroleague: Στις 7 μέρες η καραντίνα για τους εμβολιασμένους!
Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ των ομάδων-μετόχων της Euroleague για την αλλαγή του υγειονομικού πρωτοκόλλου και την μείωση των ημερών καραντίνας

Oι ομάδες-μέτοχοι της Euroleague συνεδρίασαν την Δευτέρα (3/1) προκειμένου να εξετάσουν τις αλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν στο υγειονομικό πρωτόκολλο και με νέα τηλεδιάσκεψη σήμερα (4/1) κατέληξαν στην αλλαγή των ημερών καραντίνας για τους εμβολιασμένους.

Πλέον γι' αυτούς θα ισχύει καραντίνα επτά ημερών εφόσον βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ για τους ανεμβολίαστους παραμένει στις 14 μέρες. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση παραμένει η υποχρέωση για την υποβολή αρνητικού τεστ πριν την επιστροφή στην δράση.

Επιπλέον η ανακοίνωση της Euroleague αναφέρει ότι: «Εφόσον οι εθνικοί/τοπικοί νόμοι υποβάλλουν περιορισμούς για το ταξίδι ή τη συμμετοχή ενός ανεμβολίαστου αθλητή σε έναν αγώνα, τότε αυτός ο αθλητής θα θεωρείται ως διαθέσιμος και θα συγκαταλέγεται στη λίστα των οκτώ που δίνεται στην Euroleague» κάτι που σημαίνει ότι ίσως δούμε κάποια ομάδα να παρατάσσεται ακόμη και με επτά παίκτες.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0