Basket Talk

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να ζω την κάθε στιγμή, δεν γίνεται να τις θεωρούμε δεδομένες»

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να ζω την κάθε στιγμή, δεν γίνεται να τις θεωρούμε δεδομένες»

Ο Έλληνας σταρ του NBA προχώρησε μία πολύ ιδιαίτερη δήλωση, καθώς, παρότι έχει μπει στην ίδια λίστα με τον Μάικλ Τζόρνταν, προτιμάει να χαίρεται την κάθε του στιγμή στο γήπεδο.

Με το 27ο triple-double στην καριέρα του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βοήθησε τους Μπακς να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη και να μπουν με το «δεξί» στο 2022 επί τον Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Ο ίδιος, ήταν απολαυστικός στις απαντήσεις του, τονίζοντας πως θέλει να αφήσει πίσω τα ρεκόρ και να αφοσιοωθεί στην απόλαυση κάθε αγώνα.

Αναλυτικά είπε«Είναι τρελό να φτάνω τα 27 triple-double. Θυμάμαι ακόμη το πρώτο μου, νομίζω στον τρίτο μου χρόνο στο ΝΒΑ. Προσπαθώ να απολαμβάνω τη στιγμή, είναι σίγουρα πολύ τιμητικό που είμαι σε αυτή τη θέση ανάμεσα σε τέτοια ονόματα, αλλά πρέπει να προχωράς μπροστά. Αυτό κάνω όλη μου τη ζωή»

Στη συνέχεια, έδωσε και συμβουλές στον αδερφό του Θανάση, ο οποίος μπήκε στο  πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, ανέφερε«Να δει Netflix, να φάει τσιπς με γεύση μπάρμπεκιου, να φάει Oreos αν και δεν ξέρω αν του αρέσουν, να πιεί Gatorade... Επίσης να κοιμηθεί αρκετά, να μη χάνει τον χρόνο στα social media και ίσως να διαβάσει κανένα βιβλίο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0