Basket Talk

«Ποδαρικό» για τον διαστημικό Γιάννη και τους Μπακς επί των Νιου Ορλίανς Πέλικανς με 136-113!

«Ποδαρικό» για τον διαστημικό Γιάννη και τους Μπακς επί των Νιου Ορλίανς Πέλικανς με 136-113!

Στο πρώτο παιχνίδι για το 2022 είχε (ξανά) την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς με δικό του triple-double, οι Μπακς επικράτησαν με 136-113.

Με το Fiserv Forum να έχει ντυθεί στα λευκά από το χιόνι, οι Μιλγούοκι Μπακς έκαναν ποδαρικό στη νέα χρονιά και μπήκαν με το… δεξί. Για ακόμη μία φορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκπληκτικός, παίρνοντας από το χεράκι την ομάδα του και οδηγώντας την σε μία τεράστια νίκη με 136-113 επί των Νιου Ορλίανς Πέλικανς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 35 πόντους (10/14 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 9/12 βολές), 16 ριμπάουντ, 10 ασίστ και είχε δύο κλεψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής και αφού προηγουμένως τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή, επειδή χτύπησε την μπασκέτα

Ο Αντετοκούνμπο έχει πλέον 33 πόντους κατά μέσο όρο από τότε που επέστρεψε από τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, ενώ έφτασε σε 35 πόντους/16 ριμπάουντ /10 ασίστ σε αγώνα για πρώτη φορά στην καριέρα του και ήταν μόλις η 5η φορά στην ιστορία των Μπακς.

Από την άλλη, δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο καθώς ήταν στο πρωτόκολλο ασφάλειας και υγείας του NBA. Αυτή ήταν η 6η σερί νίκη των Μπακς και για τον Γιάννη, το δεύτερο φετινό triple-double αλλά και το 27ο συνολικά στην καριέρα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0