Basket Talk

Γιόβιτς: «Θέλω να παίξω, δεν με νοιάζει αν θα γίνει στην Ελλάδα ή κάπου αλλού»

Γιόβιτς: «Θέλω να παίξω, δεν με νοιάζει αν θα γίνει στην Ελλάδα ή κάπου αλλού»

Για το μέλλον του αλλά και το γεγονός πως θέλει να παίζει, αναφέρθηκε ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος φαίνεται πως είναι κοντά στον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Στέφαν Γιόβιτς έχει ακουστεί έντονα τις τελευταίες μέρες στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και ακούγεται πως είναι αρκετά κοντά στο να έρθει στην Ελλάδα.

Ο ίδιος, παραχώρησε συνέντευξη στο Mozzartsport όπου τόνισε ότι δεν τον νοιάζει που θα βρίσκεται, αρκεί να παίζει.

Αναλυτικά είπε:

«Μίλαγα με τον Ράντονιτς όλο το καλοκαίρι για τον Ερυθρό Αστέρα, μιλάγαμε για τα πάντα. Υπήρχαν κάποιες επιλογές αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να επιστρέψω. Θα ήμουν αναξιόπιστος αν υπέγραφα συμβόλαιο με οποιαδήποτε ομάδα. Δεν πίστευα ότι ήμουν καλά. 

Γι αυτό είπα στον Ράντονιτς "αν έχετε βρει πόιντ γκαρντ, υπογράψτε τον. Δεν ξέρω πότε θα μπορώ να παίξω". Όλα τα υπόλοιπα είναι στον αέρα, ακόμα και ο Παναθηναϊκός.

Ο στόχος μου είναι να παίξω το επόμενο εξάμηνο και να δω σε τι κατάσταση είμαι. Θέλω να παίξω. Είναι σημαντικό για εμένα να βρω ομάδα. Τώρα ποια θα είναι αυτή θα το αποφασίσουν οι ατζέντηδες μου. Θα δούμε τις προσφορές και τι είναι καλύτερο για την οικογένειά μου. Αν θα είναι η Ελλάδα ή κάποια άλλη ομάδα, είναι μικρότερης σημασίας τώρα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0