Basket Talk

Ο Μάριο Χεζόνια αποχαιρετά το 2021 με τον πιο Παναθηναϊκό τρόπο!

Ο Μάριο Χεζόνια αποχαιρετά το 2021 με τον πιο Παναθηναϊκό τρόπο!
Πρόδηλη η αγάπη του Μάριο Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό
Και πριν βάλει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και όσο τη φορούσε και αφότου την έβγαλε, ο Μάριο Χεζόνια δε χάνει ευκαιρία να εκδηλώνει την αγάπη του για το «τριφύλλι». 

Έτσι, ο Κροάτης φόργουορντ δεν θα μπορούσε να αποχαιρετήσει το 2021 με πιο Παναθηναϊκό τρόπο, αφού το έτος που φεύγει το μεγαλύτερο του όνειρο έγινε πραγματικότητα. 

Αναλυτικά το όμορφο μήνυμα του «Super Mario» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

«Για τα γενέθλιά μου αυτή τη χρονιά πήρα τα νέα που άλλαξαν την ζωή μου για πάντα, καθώς έλαβα τηλεφώνημα από την ομάδα των ονείρων που είχα από μικρός, τον Παναθηναϊκό και ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. 

Στην ΑΘήνα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για ό,τι κάνατε για εμένα και ελπίζω να σας δω σύντομα. Τρέλα με την πράσινη φανέλα, ΠΑΟ. ΜΟΝΟ! GATE 13.

 

Η Ρωσία και το Καζάν δεν έχουν υπάρξει τίποτα λιγότερο από καλοί σε εμένα. Αγαπώ να είμαι γύρω από ένα τόσο καλό γκρουπ ανθρώπων, παικτών και προπονητών και η δουλειά μας με τη συνεχή βελτίωσή μας φαίνεται σε κάθε προπόνηση και κάθε ματς. Ευχαριστώ την Ούνικς, τον προπονητή, το σταφ, τους παίκτες και τους φανς για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και εύχομαι να τους ανταμείψω το 2022

Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονία, Super Mario».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0