Basket Talk

Καβαλίερς: Σε πρώτο πλάνο ο Ρόντο για αντικαταστάτης του Ρούμπιο

Καβαλίερς: Σε πρώτο πλάνο ο Ρόντο για αντικαταστάτης του Ρούμπιο
Άσχημα τα νέα για τον Ισπανό πλειμέικερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου με ρήξη χιαστού. Στον Ραζόν Ρόντο στρέφονται οι Καβαλίερς για την αντικατάστασή του. 
Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Ρίκι Ρούμπιο, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού που θα τον αφήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς. Όπως ανακοίνωσαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο πολύ σημαντικός στην έως τώρα εξαιρετική πορεία τους, Ισπανός γκαρντ, έπαθε για δεύτερη φορά στην καριέρα του ρήξη χιαστού και μάλιστα στο ίδιο γόνατο (αριστερό). 

Ο Ρούμπιο φέτος, μέχρι να τραυματιστεί στο ματς με τους Πέλικανς, μετρούσε κατά μέσο όρο 13,1 πόντους, 6,6 ασίστ και 4,1 ένα ριμπάουντ σε 34 εμφανίσεις με τους Καβαλίερς.

Ούτε αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη ήταν ικανή να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Κέβιν Πάνγκος, αφού οι υπεύθυνοι της ομάδας στρέφονται στη λύση του Ραζόν Ρόντο, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους Λέικερς, ώστε να καλύψουν το κενό του αναπληρωματικού άσου, που αφήνει πίσω του ο τραυματισμός του Ρούμπιο.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0