Basket Talk

Ζντοβτς: «Χωρίς τέσσερις ο Παναθηναϊκός» (video)

Ζντοβτς: «Χωρίς τέσσερις ο Παναθηναϊκός» (video)
Όσα δήλωσε ο Ζντοβτς για την επικείμενη αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό που έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό.

O Παναθηναϊκός έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό, η χθεσινή προπόνηση (28/12) ματαιώθηκε, αλλά καθώς έχει οκτώ διαθέσιμους παίκτες μέχρι στιγμής δεν τίθεται θέμα αναβολής της αυριανής αναμέτρησης (30/12, 21:00)  με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ.

Κι ενώ στην Ελλάδα ήταν γνωστό πως από πλευράς παικτών είχαν προσβληθεί οι Χάουαρντ Σαντ-Ροος και Τζέρεμι Έβανς (σ.σ. ο πρώτος δεν έπαιξε με Ολυμπιακό και ο δεύτερος με Ιωνικό), ο τεχνικός της λιθουανικής ομάδας έκανε γνωστό και ποιοι είναι οι άλλοι δύο παίκτες των «πρασίνων» που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. «Θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό χωρίς Νέντοβιτς, Κασελάκη, Έβανς και Σαντ-Ροος» δήλωσε συγκεκριμένα ο Ζντοβτς στη Media Day της Ζαλγκίρις Κάουνας επί λιθουανικού εδάφους. 

Συγκεκριμένα, ο Ζντοβτς είπε: «Οι Νεμάνια Νέντοβιτς, Λεωνίδας Κασελάκης και Τζέρεμι Έβανς δεν θα αγωνιστούν. Ο Χάουαρντ Σαντ-Ροος θα χάσει το παιχνίδι επίσης... ίσως και να αγωνιστεί, αλλά δεν έχει παίξει για περίπου δέκα ημέρες», επισήμανε ο Σλοβένος προπονητής, ενώ εν γένει για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» υπογράμμισε: «Έχουμε παίξει ήδη στην έδρα μας φέτος με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε παρόμοιες ομάδες, προετοιμαζόμαστε όπως για κάθε άλλο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε να νικήσουμε εκτός έδρας».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0