Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Αγγαρεία το παιχνίδι…» (video)

Μπαρτζώκας: «Αγγαρεία το παιχνίδι…» (video)
Περισσότερο προβληματισμένος, παρά ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την εμφατική νίκη - πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά πως «το παιχνίδι ήταν σαν αγγαρεία για μας. Δεδομένου πως ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε κρούσμα κορονοϊού πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι, τις δύο επόμενες ημέρες τις περάσαμε περισσότερο στο να κάνουμε τεστ, παρά σε οτιδήποτε άλλο» για να προσθέσει:

«Δεν μιλάω για τη δυναμικότητά μας και για τη σύγκριση με τον Ιωνικό, αλλά οι παίκτες μας το αντιμετώπισαν λίγο πιο χαλαρά κι αυτό φάνηκε στην αμυντική μας απόδοση. Το γεγονός πως πήγε σε μεγάλο σκορ δεν σημαίνει ότι ήμασταν συνεπείς. Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στον τρόπο που πρέπει να παίξουμε σε τρεις ημέρες».

Ενώ σε ερώτηση για το τι του άρεσε περισσότερο από την ομάδα του, απάντησε: «Τίποτα. Όλοι οι παίκτες έχουν ταλέντο στην επίθεση, μπορούν να σκοράρουν και να βάλουν πόντους. Μπορεί να πει κανείς ότι είχαμε 90% στα δίποντα και 20 ασίστ στο ημίχρονο. Αυτό ναι, ίσως. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι καλός, παίζει ρόλο κι η χαλαρότητα του αντιπάλου. Όλο αυτό ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι για όλο τον κόσμο, δυσάρεστο για τον προπονητή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0