Basket Talk

Euroleague: MVP της 17ης αγωνιστικής ο Μπάλντγουιν!

Euroleague: MVP της 17ης αγωνιστικής ο Μπάλντγουιν!

Συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και πραγματοποιώντας παράλληλα career high, ο Ουέιντ Μπάλντγουιν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της αγωνιστικής στην Euroleague.

Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν της Μπασκόνια αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της τελευταίας αγωνιστικής (17ης) του πρώτου γύρου στην κανονική περίοδο της Euroleague. Mε ρεκόρ καριέρας σε πόντους στη διοργάνωση, ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2019-20, οδήγησε τους Βάσκους σε εκτός έδρας νίκη με 81-76 επί της πρώην ομάδας του Μπάγερν Μονάχου. Είχε 7/11 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 4/4 βολές, ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και κέρδισε 4 φάουλ.

Ο Μπάλντγουιν συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, περισσότερους δηλαδή από οποιονδήποτε άλλον παίκτη αυτή την εβδομάδα από ομάδα που κατέγραψε θετικό αποτέλεσμα. Οι Λορένζο Μπράουν της Ούνιξ Καζάν και Ακίλε Πολονάρα της Φενερμπαχτσέ είχαν επίσης 33 βαθμούς, αλλά είδαν τις ομάδες τους να γνωρίζουν την ήττα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0