Basket Talk

Βασίλης Σπανούλης: Επιστρέφει στα παρκέ ως προπονητής στο Adidas Next Generation Tournament!

Βασίλης Σπανούλης: Επιστρέφει στα παρκέ ως προπονητής στο Adidas Next Generation Tournament!

Ως προπονητής σε ομάδες επιλέκτων του Adidas Next Generation Tournament θα σταθεί ο Βασίλης Σπανούλης.

Δεν μπόρεσε να αντέξει πολύ καιρό μακριά από τα παρκέ ο Βασίλης Σπανούλης. Όπως ενημέρωσε η Αρχή, ο γκαρντ θα πάρει τη θέση του προπονητή στο πρωτάθλημα εφήβων της EuroLeague Basketball, γνωστό ως «Adidas Next Generation Tournament».

Συγκεκριμένα, ο Σπανούλης θα καθίσει αρχικά στον πάγκο τη ομάδας επιλέκτων παικτών στο τουρνουά του Μονάχου (21-23 Ιανουαρίου 2022), όπως και στου Βελιγραδίου (25-27 Φεβρουαρίου 2022), της Πάτρας (25-27 Μαρτίου) - όπου θα τεθεί δηλαδή αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό - και του Βαρέζε (1-3 Απριλίου). Επιπλέον θα είναι και ο προπονητής της ομάδας επιλέκτων στον τελικό του τουρνουά (Final-Eight) που θα διεξαχθεί την ίδια περίοδο με το Final Four του Βερολίνου (27-29/5). Βοηθοί του θα είναι ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Ντούσαν Βούκσεβιτς, και ο κόουτς Μπάμπης Σκουζής.

«Το μπάσκετ μου έχει δώσει πάρα πολλά και δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ευκαιρία να δώσω κάτι πίσω όταν που προτάθηκε να γίνω προπονητής νεαρών παιδιών, που τώρα ξεκινούν με τα ίδια όνειρα που είχα και εγώ στην ηλικία τους. Αυτό το τουρνουά αναπτύσσεται διαρκώς εδώ και δύο δεκαετίες και θα είναι τιμή μου να δουλέψω με μερικά από τα μελλοντικά αστέρια του αθλήματος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», τόνισε ο ίδιος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0