Basket Talk

Ράις: Η ΑΕΚ μου χρωστάει λεφτά εδώ και ένα χρόνο!

Ράις: Η ΑΕΚ μου χρωστάει λεφτά εδώ και ένα χρόνο!

Βολές πανταχόθεν συνεχίζει να δέχεται η μπασκετική ΑΕΚ που κατά πως φαίνεται χρωστάει... παντού και δεν έχει ούτε πρόθεση ούτε τον τρόπο να καλύψει τις υποχρεώσεις της.

Μετά λοιπόν τα 13 ενεργά ban από τη FIBA τα οποία εδώ και δύο μήνες όχι απλά δεν καλύπτονται ή διακανονίζονται αλλά ολοένα και μεγαλώνει ο αριθμός τους, μετά τη δικαστική διαταγή πληρωμών που έστειλε ο πρώην προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου «παγώνοντας» όλα τα έσοδα της ΚΑΕ για χρέος άνω των 100.000 ευρώ εδώ και δέκα μήνες, ήρθε να προστεθεί μία ακόμη δημόσια καταγγελία.

Αυτή τη φορά από τον Αμερικανό γκαρντ Ταϊρίζ Ράις ο οποίος μέσω twitter «έδωσε» την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

«Αναρωτιέμαι αν η ΑΕΚ πρόκειται να με πληρώσει ή όχι. Πέρασε περισσότερο από ένας χρόνος και έμεινα εκεί μόλις δύο μήνες» έγραψε με παράπονο και μπόλικη ειρωνία ο βετεράνος Αμερικανός γκαρντ τον οποίο θυμίζουμε η ΑΕΚ πέρυσι προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον κρατήσει και μετά το Final-8 του BCL αλλά ο ίδιος είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.


Στο αρχικό tweet του Ράις απάντησε ένας άλλος Αμερικανός παίκτης που πέρασε (το 2016) από την ΑΕΚ, ο Ντιόντε Κρίστμας σχολιάζοντας με αφορμή επισήμανση ενός χρήστη ότι η ΑΕΚ έχει 13 ban οπότε θα πρέπει να... περιμένει τη σειρά του.

«Ξέρεις πως πάει όλο αυτό...» έγραψε ο Κρίστμας και απάντησε ο Ράις με νόημα

«Έχω κερδίσει δικαστικές υποθέσεις παλαιότερα. Κατά κάποιο τρόπο δεν έχουν άλλη επιλογή. Κέρδισα μία άλλη υπόθεση και πήρα τα χρήματα μου με τρία χρόνια καθυστέρηση και μάλιστα διπλά. Οπότε μπορούν να περιμένουν όσο θέλουν. Εγώ έχω υπομονή, χαχα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0