Basket Talk

Επτά κρούσματα στη Ρεάλ, προς αναβολή ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ

Επτά κρούσματα στη Ρεάλ, προς αναβολή ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ
Η πανδημία χτύπησε μαζικά τη Ρεάλ Μαδρίτης που μετράει πλέον επτά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα και ο αγώνας της με την ΤΣΣΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (23/12) οδεύει προς αναβολή.
Πριν μία εβδομάδα η Ρεάλ ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν τον αγώνα της με την Άλμπα ότι βρέθηκαν θετικοί ο προπονητής Πάμπλο Λάσο και ο Γάλλος πλέι-μέικερ Τομάς Ερτέλ. Τρεις μέρες αργότερα προστέθηκε ο έτερος Γάλλος γκαρντ Φαμπιάν Κοσέρ και την Τρίτη το μεσημέρι ο Γάλλος σέντερ Βενσάν Πουαριέ. Όμως η καταμέτρηση δεν σταμάτησε εκεί...

Μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης η "βασίλισσα" ανακοίνωσε άλλα τρία κρούσματα που αφορούν στον Γάλλο πάουερ φόργουορντ Γκερσόν Γιαμπουσέλ, τον Αμερικανό ψηλό Άντονι Ράντολφ και τον νεαρό γκαρντ Χουάν Νούνιεθ.

Συνολικά τα κρούσματα ανέρχονται πλέον σε επτά ενώ η Ρεάλ έχει τραυματίες και εκτός δράσης τους Τρέι Τόμπκινς, Κάρλος Αλοσέν, Αλμπέρτο Αμπάλδε, Έλι Ντιαγιέ και εξαιρετικά αμφίβολο τον Ρούντιο Φερνάντεζ.

Που σημαίνει ότι διαθέσιμοι είναι οι: Άνταμ Χάνγκα, Σέρχιο Γιουλ, Βάλτερ Ταβάρες, Τζέφρι Τέιλορ, Τριστάν Βούκτσεβιτς και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος δηλαδή μόλις έξι παίκτες (επτά αν αναρρώσει ο Ρούντι) και ο αγώνας της με την ΤΣΣΚΑ δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0