Basket Talk

Ζούρος: «Παίζουμε κάτι άλλο που μοιάζει με μπάσκετ»

Ζούρος: «Παίζουμε κάτι άλλο που μοιάζει με μπάσκετ»

Όσα δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος μετά την ήττα (78-68) του Προμηθέα από τη Βένετσια.

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα της ομάδας του, εξήγησε ότι ο Αϊζάια Μάιλς θα χρειαστεί επέμβαση και ολοκλήρωσε τονίζοντας ότι αυτό που παίζει η ομάδα του δεν είναι μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα:

«Άξιζε τη νίκη η Βενέτσια. Παίξαμε άσχημα. Όταν έχεις 4/23 τρίποντα δεν μπορείς να νικήσεις κανέναν ματς. Χρειαζόμαστε μόνο δουλειά, καλά Χριστούγεννα σε όλους», ήταν η αρχική τοποθέτησή του.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το μπλακάουτ στην τελευταία περίοδο: «Ο λόγος είναι απλός, η ομάδα έχει λίγους παίκτες και δεν προπονείται. Όπως ξέρετε υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα, εμείς δεν υα βγάλαμε έξω. Οι άλλοι έλεγαν ότι έχουν 8 παίκτες, αλλά εμείς δεν είχαμε παίκτες.

Για παράδειγμα, ο Αγραβάνης δεν έκανε καμία προπόνηση, ήρθε σήμερα για να παίξει και αγωνίστηκε σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος έχει πρόβλημα στον αχίλλειο, έπαιξε για να μας βοηθήσει, ο Ρογκαβόπουλος ήταν άρρωστος, ο Μάιλς έχει πρόβλημα στο γόνατό του του δεν μπορεί να παίξει, θα χρειαστεί λογικά χειρουργείο. Καταλαβαίνετε ότι δίχως προπόνηση δεν μπορούμε να αποδώσουμε.

Απέναντι σε μία καλή ομάδα δεν αντέξαμε. Η Βενέτσια μας έπαιξε ζώνη 30 λεπτά και εμείς δεν βάλαμε τα σουτ.

Θα γίνουν αλλαγές, είναι δεδομένο, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Η διοίκηση δουλεύει γι' αυτό, υπάρχει πρόβλημα στην αγορά, ελπίζουμε να έχουμε σύντομα ανακοινώσεις. Όλη η Ευρώπη ψάχνει παίκτες, οι περισσότεροι στην ίδια θέση.

Η εικόνα του γηπέδου δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα που θέλουμε. Και τη δική μου και της ομάδας. Πέρσι έπαιζε μπάσκετ. Τώρα παίζουμε κάτι άλλο που μοιάζει με μπάσκετ, δεν είναι μπάσκετ αυτό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0