Basket Talk

Άντεξε για 35 λεπτά ο Προμηθέας, αλλά η Βενέτσια τον… εκτέλεσε!

Άντεξε για 35 λεπτά ο Προμηθέας, αλλά η Βενέτσια τον… εκτέλεσε!

Ο Προμηθέας γνώρισε ακόμα μια ήττα στο EuroCup, από τη Βενέτσια με 78-68 και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Προμηθέας υποδέχτηκε στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» την ιταλική Βενέτσια, για την 8η αγωνιστική του EuroCup, με τους Πατρινούς να προέρχονται από βαριά ήττα από τη Βίρτους Μπολόνια (91-72).

Ο Προμηθέας ξεκίνησε με ένα σερί 5-0, από τον Τζεράι Γκραντ, αλλά στη συνέχεια οι δύο ομάδες ήταν απογοητευτικά άστοχες με το σκορ να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Γκραντ και τον Κέντρικ Ρέι να έχουν 7 και 6 πόντους αντίστοιχα!

Η… τραγική αστοχία συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο με τις δύο ομάδες να μη βρίσκουν εύκολα σκορ, και τους γηπεδούχους να έχουν ποικιλία εκτελέσεων τόσο κοντά όσο και μακριά από τη ρακέτα. Η Βενέτσια έψαξε κατά κύριο λόγο τα μακρινά σουτ, χωρίς όμως να έχει αποτέλεσμα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να έχει προβάδισμα ενός πόντους (31-30).

Ο Προμηθέας μετά την επιστροφή από το ημίχρονο, σημείωσε σερί 10-0 και πήρε το πάνω χέρι της αναμέτρησης! Με δύο διαδοχικά τρίποντα η Βενέτσια όμως επέστρεψε στο σκορ, πίεσε και έφερε εκ νέου την αναμέτρηση σε ισορροπία! Ο Δημήτρης Αγραβάνης στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου πέτυχε ένα buzzer beater τρίποντο, κερδίζοντας επίσης το φάουλ, για να δώσει το προβάδισμα στους Πατρινούς (54-52).

Το τέταρτο ήταν και το πιο καθοριστικό δεκάλεπτο. Βρήκε τον Προμηθέα να προηγείται, αλλά το παιχνίδι να ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να… κονταροχτυπιούνται! Η Βενέτσια στα τελευταία λεπτά βρήκε ρυθμό κάνοντας σερί 16-1 με τον Μάικ Μπράμος και τον Τζεφ Μπρουκς να πρωταγωνιστούν.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 31-30, 54-52, 68-78.
Δείτε τα στατιστικά ΕΔΩ.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0