Basket Talk

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Κάρτερ – «Ευχαριστούμε Τζος»

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Κάρτερ – «Ευχαριστούμε Τζος»

Κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Αμερικανό.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Τζος Κάρτερ. Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ευχαρίστησε τον Αμερικανό φόργουορντ για όλα όσα προσέφερε, εντός και εκτός παρκέ, με τις ικανότητες, την εμπειρία και τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Όπως ανέφερε στην ανακοίνωση της, «Ένας σοβαρός τραυματισμός άλλαξε δυστυχώς τα σχέδια όλων μας.  Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνει».

Ο Τζος αναχωρεί τις επόμενες ημέρες για τις ΗΠΑ με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να συμπληρώνει πως, «Ξέρουμε ότι και από εκεί, από το σπίτι του θα συνεχίσει να μας παρακολουθεί…»

Ο Αμερικανός εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ στα τέλη του Φεβρουαρίου της περασμένης αγωνιστικής σεζόν. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και τελικά ανανέωσε το καλοκαίρι, που μας πέρασε. Ωστόσο τη φετινή χρονιά δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, έχοντας έναν τραυματισμό στα μέσα του Οκτώβρη και μόλις γύρισε, έναν σοβαρότερο στη μέση. Θα έμενε εκτός για αρκετό καιρό με την ομάδα να είχε βγει ήδη στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0