Basket Talk

ΚΑΕ Άρης: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

ΚΑΕ Άρης: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό
Οι «κίτρινοι» σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (το ματς ακυρώθηκε), θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εκ νέου στη νέα ημερομηνία που θα οριστεί η αναμέτρηση.

Η αναμέτρηση θα οριστεί εκ νέου και όσοι είχαν προλάβει να αγοράσουν εισιτήριο, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στη νέα ημερομηνία, ενώ η ΚΑΕ, ενημερώνει ότι υπάρχει και εναλλακτική λύση για όσους δεν καταφέρουν να παραβρεθούν και είχαν προμηθευτεί εισιτήριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Άρης ενημερώνει ότι όσοι φίλοι της ομάδας έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τον αναβληθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στη νέα ημερομηνία η οποία θα οριστεί από τον ΕΣΑΚΕ για την τέλεση της αναμέτρησης.

Όσοι φίλαθλοι δε θα καταφέρουν να παραβρεθούν στον αγώνα, λόγω της αλλαγής ημερομηνίας, θα μπορέσουν να το ανταλλάξουν το εισιτήριό τους με αντίστοιχο οποιασδήποτε προσεχούς αναμέτρησης της ομάδας μας. Αρκεί, στον αγώνα που επιθυμούν, να προσκομίσουν το εισιτήριο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, ώστε να το ανταλλάξουν με το αντίστοιχο νέο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0