Basket Talk

Basket League: Ρεκόρ καριέρας για τον Γιώργο Διαμαντάκο!

Basket League: Ρεκόρ καριέρας για τον Γιώργο Διαμαντάκο!
Ο Γιώργος Διαμαντάκος σημείωσε νέο ρεκόρ πόντων στην Stoiximan Basket League, σημειώνοντας μάλιστα και 2 τρίποντα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Ο Γιώργος Διαμαντάκος έκανε σπουδαίο πρώτο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου σημείωσε και τους 14 πόντους του. Μέσα σε δύο δεκάλεπτα δηλαδή πρόλαβε να σημειώσει νέο ρεκόρ καριέρας αφού η καλύτερη επίδοση των προηγούμενων 92 εμφανίσεων του στη Stoiximan Basket League ήταν εκείνη των 12 πόντων που σημείωσε ως παίκτης του Γυμναστικού Φάρου Λάρισας, στην 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2017-18 κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 26χρονος σέντερ είχε σήμερα 2/2 τρίποντα ενώ πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι μετρούσε 2/7 στην καριέρα του στην κατηγορία.

Ακόμη ο Διαμαντάκος που ήταν αλάνθαστος σήμερα εντός πεδιάς αφού εκτός των 2/2 τριπόντων του είχε και 4/4 δίποντα, έγινε ο 65ος παίκτης στην ιστορία του Απόλλωνα Oscar στη Stoiximan Basket League που έφτασε τα 50 εύστοχα σουτ δύο πόντων.

Παράλληλα με τις τρεις τάπες που μοίρασε, ο διεθνής σέντερ έγινε ο 34ος στην ιστορία της αχαϊκής ομάδας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που έφτασε τις 10.

Ακόμη για τον Απόλλωνα Oscar…

*Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Πάτρας δεν βρήκε γενικά λύσεις από μακριά (6/28 τρίποντα), ο Νίκος Δίπλαρος είχε 0/7 σουτ από την περίμετρο επίδοση που είναι η δεύτερη χειρότερη της σεζόν αφού 0/8 είχε επίσης απέναντι στη Λάρισα, ο Γιώργος Καμπερίδης του ΠΑΟΚ Mateco.

*Παρά την ήττα του, ο Απόλλων Oscar ισοφάρισε ένα ρεκόρ περιόδου για τη Stoiximan Basket League μένοντας σε έξι λάθη. Την ίδια επίδοση είχαν από μία φορά το Λαύριο Megabolt στην 3η, το Περιστέρι Vitabiotics στην 8η και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην 9η αγωνιστική».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0