Basket Talk

Αιχμές Δέδα για παίκτες και εμμέσως για τη διοίκηση (video)

Αιχμές Δέδα για παίκτες και εμμέσως για τη διοίκηση (video)
Δε...μάσησε τα λόγια του ο Στέφανος Δέδας μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ΑΕΚ
Αιχμές κατά πάντων, από τη διοίηκηση μέχρι και τους παίκτες της ΑΕΚ, άφησε ο Στέφανος Δέδας μετά τον πρόωρο και ιστορικό αποκλεισμό της «Ένωσης» από το Basketball Champions League

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοια ματς, όπως είχα υποσχεθεί ότι θα ήμασταν το Δεκέμβριο.Είμαστε πολύ προβλέψιμοι ως ομάδα. Είμαστε εύθραυστοι και ευάλωτοι. Δε θέλω να δείξω με το δάχτυλο ποιος και γιατί, αλλά δεν πήραμε όσα θέλαμε από παίκτες της ομάδας. Πέρσι με ομαδα με χαμηλότερο μπάτζετ (σσ. Χάποελ Χολόν) έφτασα στο Final 8. Φέτος δεν τα κατάφερα και λυπάμαι για αυτό». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί, μετά το 5ο λεπτό. 




Υπενθυμίζουμε ότι ο κόουτς Δέδας, στο ξεκίνημα της σεζόν, είχε πολλάκις σημειώσει ότι θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες και η ομάδα θα αρχίσει να αποδίδει όπως πρέπει, κάτι που δεν κατέστη εφικτό λόγω των συνεχώς αυξανόμενων ban μεταγραφών της ΑΕΚ από τη FIBA. Σε ότι αφορά δε στο υπάρχον ρόστερ, ο Βαουλέτ έπαιξε μόλις 5 λεπτά κόντρα στη Φάλκο, όπως είχε συμβεί και στο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, ενώ ο Γιώργος Μπόγρης ουσιαστικά δεν υπάρχει εδώ και δύο μήνες. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0