Basket Talk

Βεζένκοφ: «Έχουμε πολλά να αποδείξουμε…» (video)

Βεζένκοφ: «Έχουμε πολλά να αποδείξουμε…» (video)

Η Euroleague έκανε το προφίλ του Σάσα Βεζένκοβ, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να δηλώνει μεταξύ άλλων ότι αυτός και η ομάδα του έχουν πολλά να αποδείξουν.

Η EuroLeague παρουσίασε το… προφίλ του μέσω ενός βίντεο, στο οποίο μίλησε ο ίδιος, αλλά και οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ αναφέρει ότι προέρχεται από μπασκετική οικογένεια, ενώ παραδέχθηκε στη συνέχεια ότι χρειάστηκε χρόνο μέχρι να βρει πατήματα στον Ολυμπιακό την σεζόν 2018/19 μετά την κακή τελευταία σεζόν του στην Μπαρτσελόνα (2017/18).

«Μετά την τελευταία μου σεζόν στην Μπαρτσελόνα, που ήταν δύσκολη, δεν πήγαιναν τα πράγματα τέλεια ούτε στον Ολυμπιακό» δήλωσε αρχικά ο Βεζένκοβ, για να προσθέσει: «Συνέχιζα να πιέζω όμως τον εαυτό μου. Δεν είπα ποτέ ότι δεν μπορώ να παίξω, ούτε τα παράτησα. Ποτέ δεν "έπεσα" ψυχολογικά. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να παίζεις κάθε φορά καλά, αλλά προσπαθώ να έχω υψηλά στάνταρ. Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα και ο προπονητής από εμένα και προσπαθώ να τα δώσω όλα κάθε μέρα».

Ακολούθως ο Βεζένκοβ τόνισε ότι όλοι στον Ολυμπιακό έχουν να αποδείξουν πολλά φέτος: «Στις καλές και τις κακές στιγμές πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος. Στόχος μου με τον Ολυμπιακό είναι να πετύχω κάτι σημαντικό. Μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει. Έχουμε πολλά να αποδείξουμε».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λέγοντας: «Ο Σάσα είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες επειδή ζει για το μπάσκετ και προπονείται σκληρά κάθε μέρα. Δεν παίρνει ρεπό όλη την σεζόν, ακόμα και το καλοκαίρι. Έχει πάντα την ίδια νοοτροπία και αξίζει 100% ό,τι έχει πετύχει, το αξίζει».

Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ τονίζοντας: «Είναι απίστευτος τύπος (σ.σ ο Βεζένκοβ) και έξω από τα παρκέ. Αν χρειαστώ κάτι με προσεγγίζει. Κάνουμε πλάκα συνέχεια. Είναι ο άνρωπος που νιώθω πιο άνετα από κάθε άλλον επειδή έχει την μεγαλύτερη καρδιά.

Πέρυσι στην προπόνηση και στους αγώνες τον έβλεπα να σουτάρει και σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί να αστοχήσει. Τα σουτ που έχω δει να βάζει, τις αποφάσεις του το I.Q του. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης».

Κλείνοντας, ο Βεζένκοβ έδωσε τον επίλογο, λέγοντας: «Νιώθω ευλογημένος και ευγνώμων επειδή είχα κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά ήμουν σκληρός πνευματικά και είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Αγαπάω το μπάσκετ, έχω εμμονή με αυτό, οπότε από την αρχή είπα ότι είναι δύσκολο αλλά έχω αφοσιωθεί σε αυτό».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0