Basket Talk

Παπανικολάου: «Μπορούμε να κάνουμε το 2/2 στη "διαβολοβδομάδα"»

Παπανικολάου: «Μπορούμε να κάνουμε το 2/2 στη
Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα και ενόψει της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague. 

Ο Κώστας Παπανικολάου, όπως και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στη «φτωχή» αμυντική προσπάθεια του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα. 

Αρχικά ανέφερε:
«Όταν κάνεις μια καλή εμφάνιση έχεις πιθανότητες να μεταφέρεις το μομέντουμ στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν ευκαιρία να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάμε καλά και στο επόμενο. Βάλαμε πολλούς πόντους, ο Απόλλων είναι καλοδουλεμένη ομάδα, αλλά για αυτά που θέλουμε να δείξουμε, δεχθήκαμε πολλούς πόντους στην άμυνα και πρέπει να το δούμε».

Για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα: «Παίξαμε σκληρά αλλά όχι στην ίδια ένταση όπως σε άλλα ματς. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ απρόβλεπτη φέτος, όλοι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε. Θέλαμε να κερδίσουμε όμως συνεχίζουμε και πάμε στο επόμενο με την Μπάγερν».

Για την συνέχεια στη «διαβολοβδομάδα» με τα εντός κόντρα σε Μπάγερν και Βιλερμπάν: «Μπορούμε να κάνουμε το 2/2. Είναι πολύ δυνατές ομάδες, ο κόουτς Τρινκιέρι έχει ταυτότητα και η ομάδα του ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Με δύο ήττες μπορεί να βρεθείς 9ος, είναι μικρές οι διαφορές, δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Δεν αλλάζει κάτι στην προσήλωσή μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0