Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν υποτονικοί στην άμυνα» (video)

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν υποτονικοί στην άμυνα» (video)
Καλή η νίκη και η επίθεση, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να βλέπει μεγαλύτερη αμυντική συνέπεια από την ομάδα του και στους αγώνες της Basket League.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε μια άνετη νίκη με 98-78 κόντρα στον Απόλλωνα, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην ελλιπή προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του σε ότι αφορά την άμυνα, ενώ εξήγησε πως τα ταξίδια και τα συνεχόμενα ματς δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογίας, μιας και στις εγχώριες αναμετρήσεις γίνεται αρκετά εκτεταμένο ροτέσιον. 

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ανέφερε: «Ήμασταν υποτονικοί στην άμυνα, νομίζαμε ότι θα κερδίσουμε ούτως ή άλλως. Έπρεπε όλοι να είναι πιο συγκεντρωμένοι και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την αμυντική μας προσπάθεια. 

Υπάρχει ένα επιτελείο ανθρώπων που δουλεύουν για αυτό το πράγμα, για να έχει η ομάδα ενέργεια. Επίσης στο συγκεκριμένο ματς δεν παίζει κανείς 30 λεπτά για να πούμε ότι είναι κουρασμένος. Έχουμε λίγο χρόνο για προπονήσεις και είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια για να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση. Σκοράραμε κοντά στους 100 πόντους, θεωρούμε ότι έχουμε ταλέντο στην επίθεση, αλλά πρέπει να είμαστε συνεπείς και στις δύο μεριές του γηπέδου».


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0