Basket Talk

Κύπρος: Πήγαν να παίξουν αγώνα μπάσκετ και είδαν διαγωνισμό μπαλέτου!

Κύπρος: Πήγαν να παίξουν αγώνα μπάσκετ και είδαν διαγωνισμό μπαλέτου!
Στην παγκόσμια ιστορία έχουν καταγραφεί διάφοροι περίεργοι λόγοι για την αναβολή ενός προγραμματισμένου αγώνα πρωταθλήματος μπάσκετ. Ποτέ όμως λόγω ενός διαγωνισμού μπαλέτου. Μέχρι το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου…

Το αν μη τι άλλο μοναδικό στα χρονικά συμβάν καταγράφηκε στην Κύπρο και έχει ήδη προκληθεί σάλος στο νησί για την προχειρότητα και ανοργανωσιά με την οποία αντιμετωπίζεται το πρωτάθλημα.

Το Σάββατο λοιπόν στις 17.00 ήταν προγραμματισμένο στο γήπεδο του Αγίου Δομέτιου, έδρα της ΕΝΑΔ στην πρωτεύουσα Λευκωσία το ματς ανάμεσα στην γηπεδούχο ΕΝΑΔ και τον Κεραυνό Στροβόλου. Όταν όμως δύο ώρες πριν το τζάμπολ οι αποστολές των δύο ομάδων έφτασαν στο γήπεδο αντίκρισαν ένα… πρωτότυπο θέαμα αφού η κεντρική σάλα ήταν γεμάτη κοριτσόπουλα που διαγωνίζονταν σε διαγωνισμό χορού και μπαλέτου και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να φύγουν τόσο οι θεατές του διαγωνισμού όσο και οι διαγωνιζόμενες και οι συνοδοί τους!

Ο υπεύθυνος του κλειστού γηπέδου υποστήριξε ότι από την Παρασκευή, δηλαδή μία μέρα πριν τον αγώνα (!) είχε στείλει επιστολή στην ΚΟΚ, την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας ενημερώνοντας ότι το γήπεδο δεν ήταν διαθέσιμο αλλά στην Ομοσπονδία ισχυρίζονται ότι ουδέποτε έλαβαν σχετική ενημέρωση.

κυπρος_μεσα.jpg

κυπρος_1.jpeg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0