Basket Talk

«Καλωσήρθατε στη γραμμή 34, του Μιλγουόκι: Giannis Line»

«Καλωσήρθατε στη γραμμή 34, του Μιλγουόκι: Giannis Line»
Μέχρι και σε σταθερή γραμμή λεωφορείου, θα βλέπει κανείς πλέον στο Μιλγουόκι το όνομα «Giannis». Με αφορμή τα γενέθλια του Έλληνα σούπερ σταρ (6/12), μια εταιρία μεταφορών αποφάσισε να τον τιμήσει δίνοντας το μικρό του όνομα σε μία από τις γραμμές της. Ένα παρόμοιο γεγονός είχε συμβεί και το 2018 με τους τότε Παγκόσμιους Πρωταθλητές Ποδοσφαίρου, «τρικολόρ».

Ο λόγος για την εταιρία MCTS, που έχει αναλάβει εδώ και χρόνια τις σταθερές συγκοινωνίες μέσω λεωφορείων στην πόλη του Μιλγουόκι. Ο Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε φυσικά να δώσει το όνομά του σε άλλη γραμμή πέρα από την «34», όπως και το νούμερο της φανέλας του.

Η εταιρία δήλωσε πως προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια για να γιορτάσει μαζί με τον «Greek Freak» τα γενέθλιά του και να τον τιμήσει για όσα έχει προσφέρει στους Μπακς αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα.


Όποιος λοιπόν βρεθεί στην μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας του Ουισκόνσιν, θα έχει τη δυνατότητα να περιμένει 25 – 30 λεπτά στη στάση, για να επιβιβαστεί σε κάποιο δρομολόγιο της «Giannis Line»

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί, προσωρινά όμως, και το 2018 στο Παρίσι. Το μετρό της «Πόλης του Φωτός», είχε αλλάξει τα ονόματα έξι σταθμών του δικτύου για να τιμήσει την Εθνική Ομάδα της Γαλλίας, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

μετρό-γαλλία-μουντιάλ.jpg
Η Notre-Dame des Champs μετονομάστηκε σε Notre Didier Deschamps, για χάρη του προπονητή της ομάδας ενώ οι επιβάτες που κατεβαίνουν στον κεντρικό σταθμό Elysées-Clémenceau διαπιστώνουν ότι βρίσκονται στον Deschamps Elysées-Clémenceau.

Η στάση Victor Hugo έγινε… Victor Hugo Lloris προς τιμήν του τερματοφύλακα Ουγκό Λορίς ενώ η στάση Bercy βαπτίστηκε Bercy Les Bleus
αρχείο_λήψης_8.jpg
Οι αλλαγές όμως δεν ήταν μόνιμες όπως στην περίπτωση του Αντετοκούνμπο, αφού η εταιρία που ήταν υπεύθυνη, προχώρησε σε αυτή την κίνηση, στο πλαίσιο και μόνο των εορταστικών προετοιμασιών για την υποδοχή των παγκόσμιων πρωταθλητών. 

Έκτορας Σταυρόπουλος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0