Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Κάποια σφυρίγματα μας έβγαλαν από το πλάνο, πολύ νωρίς για να υπάρχει κούραση»

Μπαρτζώκας: «Κάποια σφυρίγματα μας έβγαλαν από το πλάνο, πολύ νωρίς για να υπάρχει κούραση»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στη συγκέντρωση των παικτών του και σε κάποια σφυρίγματα που τους αποδιοργάνωσαν, μετά την ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό αστέρα με 81-76
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς στη συνέντευξη τύπου: 

«Ήταν ένα σκληρό και δύσκολο, τυπικό παιχνίδι Euroleague και όπως πάντα κάθε κατοχή είναι σημαντική. Δυστηχώς χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε κρίσιμα σημεία. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη του. Θα δούμε το παιχνίδι και θα αναλύσουμε τι έφταιξε για την ήττα, ώστε να το βελτιώσουμε. Κάποια σφυρίγματα σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού, μας νευρίασαν και μας έβγαλαν εκτός πλάνου. 

Οι φίλαθλοι είναι εκεί και με την παρουσία τους βοηθάνε τη γηπεδούχο ομάδα. Η ατμόσφαιρα δεν αποτελεί δικαιολογία, ούτε ήταν εχθρική για μας. Πρέπει να παραμένουμε συγκντρωμένοι στο πλάνο μας ανεξάρτητα από τον κόσμο. Δεν υπάρχει εύκολο πρόγραμμα, για παράδειγμα εμείς παιξαμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια και κερδίσαμε τα δύο σε Μιλάνο και Καζάν. Σίγουρα το πρόγραμμα δεν αποτελεί δικαιολογία. Είναι πολύ νωρίς ακόμα στη χρονιά για να υπάρχει σωματική ή πνευματική κούραση.»

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0