Basket Talk

Γκονθάλεθ: «Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται διαρκώς»

Γκονθάλεθ: «Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται διαρκώς»

Ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου μίλησε εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ένα διαφορετικό... πρόσωπο, ειδικά στην άμυνα, διακρίνει στον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου, Ίσραελ Γκονθάλεθ, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague, πριν από την αυριανή (10/12, 21:00) «μάχη», στο ΟΑΚΑ, για την 14η αγωνιστική. Ο Ισπανός τεχνικός της γερμανικής ομάδας αναφέρθηκε και στους «παθιασμένους φιλάθλους» των «πρασίνων». Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η Άλμπα λόγω και της διαβολοβδομάδας που ακολουθεί στη Euroleague μίλησε ο σέντερ των «Albatros», Μπεν Λάμερς, προσθέτοντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. 

Ο τεχνικός της Άλμπα, τόνισε: «Όπως εμείς, έτσι κι ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν (3-10 έναντι 5-8 της Άλμπα). Βελτιώνονται, όμως διαρκώς. Παραλίγο να νικήσουν την Μπάγερν στο Μόναχο, αφού γνώρισαν την ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Νίκησαν τη Ζενίτ και τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παίζουν πλέον με διαφορετικό στυλ, ειδικά στην άμυνα. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να προσπαθήσουμε να επιτεθούμε σωστά στην άμυνα που εφαρμόζουν. Διαθέτουν επίσης πολύ παθιασμένους φιλάθλους που δημιουργούν πολύ θόρυβο. Πρέπει να αντέξουμε στην πίεση αυτή και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Μπεν Λάμερς επισήμανε: «Θα αντιμετωπίσουμε τέσσερις ομάδες της Euroleague μέσα σε οκτώ ημέρες, συμπεριλαμβανομένου και του παιχνιδιού κατά της Μπάγερν για το πρωτάθλημα. Οι πρόσφατες νίκες μας, όμως έχουν προσδώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Πέρυσι δεν έπαιξα στην Αθήνα, οπότε ανυπομονώ να αγωνιστώ εκεί για πρώτη φορά. Προτιμώ να αγωνίζομαι μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό παρά σε άδειο γυμναστήριο. Όλη η ομάδα είναι έτοιμη κι ελπίζουμε πως μπορούμε να ανοίξουμε αυτή τη σειρά των αγώνων με μία νίκη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0