Basket Talk

Ο Λαμόνικα του... 8% πράσινων νικών στο Παναθηναϊκός - Άλμπα

Ο Λαμόνικα του... 8% πράσινων νικών στο Παναθηναϊκός - Άλμπα
Ο... διασημότερος διαιτητής της Ευρωλίγκα, ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα θα σφυρίξει στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ κάτι που μόνο θετικό δεν είναι βάσει πρόσφατης παράδοσης για τους πράσινους.

Ο Λαμόνικα που θα έχει συνεργάτες τον Ισπανό Κάρλος Περούγκα και τον Κροάτη Γιόσιπ Ραντόϊκοβιτς μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν ξυπνάει στον Παναθηναϊκό. Βλέπετε από τις 12 τελευταίες φορές που σφύριξε σε αγώνα των πράσινων για την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ένα! Κόντρα στον Ολυμπιακό στην παράταση με 99-93 στις 6 Δεκεμβρίου 2019, δηλαδή πριν δύο χρόνια!

Έκτοτε ο Παναθηναϊκός με Λαμόνικα διαιτητή μετράει 5 σερί ήττες (τελευταία το ιστορικό αρνητικό ρεκόρ του -33 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 48-81) ενώ τις τέσσερις τελευταίες σεζόν συμπεριλαμβανομένης και της φετινής ο Παναθηναϊκός μετράει 11 ήττες σε 12 αγώνες, δηλαδή έχει ποσοστό νικών με Λαμόνικα διαιτητή μόλις 8%!

Συνολικά, δε, στα 15 χρόνια παρουσίας του Ιταλού ρέφερι στη διοργάνωση το ρεκόρ του όταν σφυρίζει αγώνα του Παναθηναϊκού είναι 25 νίκες για τον Παναθηναϊκό, 28 νίκες για τους αντιπάλους του...

λαμοξικα.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0