Basket Talk

Ο Ρέι πετούσε «φωτιές», αλλά ο Προμηθέας κατέρρευσε και ηττήθηκε με 89-60! (video)

Ο Ρέι πετούσε «φωτιές», αλλά ο Προμηθέας κατέρρευσε και ηττήθηκε με 89-60! (video)
Ο Προμηθέας γνώρισε «βαριά» ήττα από την Μπουντούτσνοστ, με τους γηπεδούχους να ξεκινάνε νωθρά στην αναμέτρηση. Ο Super-Κέντρικ Ρέι ήθελε να δώσει στους Πατρινούς το φιλή της ζωής, αλλά η ομάδα του Ηλία Ζούρου πέταξε στα σκουπίδια την προσπάθεια του.

Ο Προμηθέας υποδέχτηκε στο «Δημήτριος Τόφαλος» για την 6η αγωνιστική του EuroCup την Μπουντούτσνοστ. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι βρέθηκαν 14 πόντους πίσω στο σκορ, με τον Κέντρικ Ρέι να βρίσκεται σε εξαιρετικό βράδυ, όμως προσπέρασαν στο σκορ (31-29), με τον Αμερικανό άσσο των Πατρινών να μην μπορεί δώσει το φιλί της ζωής στην ομάδα του καθώς στο δεύτερο ημίχρονοο Προμηθέας… κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα με 89-60!

Η Μπουντούτσνοστ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση και πήρε από την αρχή το πάνω χέρι του αγώνα. Ο Προμηθέας στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου έφτασε μέχρι και 14 (24-10) πόντους πίσω, με φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Στη δεύτερη περίοδο, ο Ρέι πετούσε... φωτιές, δίνοντας ρυθμό στην ομάδα του Προμηθέα και με ένα 21-2 τον… ξεκόλλησε και του έδωσε το προβάδισμα (31-29) για πρώτη φορά. Το πρώτο μισό ολοκληρώθηκε με τους Πατρινούς να βρίσκονται 6 πόντους πίσω στο σκορ (41-35). Κορυφαίοι για τους Μαυροβούνιους ήταν οι Κομπς και Νίκολιτς με 13 πόντους έκαστος! Για τους γηπεδούχους ο… τρομακτικός Κέντρικ Ρέι είχε 18 πόντους, με 16 εξ αυτών να τους βρίσκει στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Μετά τη διακοπή του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 8-2, διεύρυναν τη διαφορά στους 12, στοχεύοντας κατά κύριο λόγο την καρδιά της ρακέτας της ομάδας του Ηλία Ζούρου! Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 25-8, με την Μπουντούτσνοστ να παίρνει τη διαφορά των 23 πόντων με ένα buzzer beater τρίποντο του Κόμπς. Ο Προμηθέας δεν έβγαλε αντίδραση στο τέταρτο δεκάλεπτο και μάλιστα έφτασε να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 33 πόντους (89-56). Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και η μπίλια στάθηκε στους 29 πόντους υπέρ των Μαυροβούνιων (89-60).

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.
Τα δεκάλεπτα: 10-24, 35-41, 43-66, 60-89.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0