Basket Talk

Έξαλλος ο Νέντοβιτς με τον Νικολαΐδη για τον τραυματισμό του! (video)

Έξαλλος ο Νέντοβιτς με τον Νικολαΐδη για τον τραυματισμό του! (video)
Ξέσπασε για τον τραυματισμό του ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ρίχνοντας ευθύνες στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. 
Η ατυχία χτύπησε για μία ακόμα φορά την πόρτα του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Λαύριο, για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Ο Σέρβος είχε σηκωθεί για να σουτάρει και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στην προσπάθειά του να τον μαρκάρει, μπήκε στον άξονά του, με αποτέλεσμα ο Νέντα να προσγειωθεί πάνω του και να υποστεί διάστρεμμα. Ο Νέντοβιτς έδειξε σε πρώτη φαση να πονάει αρκετά και αποχώρησε αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο. Το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί δεν είναι ακόμα γνωστό, ωστόσο, το μυαλό του Δημήτρη Πρίφτη βρίσκεται μόνο εκεί. 

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Σέρβος ξέσπασε κατά του νεαρού γκαρντ του Λαυρίου, καταλογίζοντάς του ευθύνες για τον τραυματισμό του, μέσω αναρτήσεων του στο Twitter, όπου ανέφερε: «Μόλις είδα το βίντεο…αν αργήσεις και έρχεσαι από την πλευρά του σουτέρ δεν έχεις καμία δουλειά να είσαι μέσα στο σώμα του, βγαίνεις από τη γαμ...η μέση γιατί έχεις ήδη αργήσει και δεν μπορείς να κάνεις πολλά γι' αυτό. Δεν με νοιάζει ποιος ήταν ο αμυντικός ή πόσο χρονών είναι, απλά δεν το κάνεις αυτό. Ναι, μπορεί να συμβεί ,αλλά μπορεί και να μην συμβεί και δεν έπρεπε να συμβεί. Τέλος ιστορίας».



Οι διατητές της αναμέτρησης ξαναείδαν τη φάση στο replay και καταλόγησαν αντιαθλητικό φάουλ στον Νικολαΐδη, ωστόσο, ο μικρός δε φαινόταν να έχει πρόθεση να βλάψει τον αντίπαλό του.

Δείτε ξανά την επίμαχη φάση στο βίντεο που ακολουθεί. 



Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση στα social media, με μια μεγάλη μερίδα οπαδών να δίνουν χρώμα «αιωνίων» στο περιστατικό, αφού ο Νικολαΐδης ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται στο Λαύριο με τη μορφή δανεισμού, για αυτό και ο Νέντοβιτς επανήλθε με νέα αναρτησή του, ξεκαθαρίζοντας ότι: «Πρώτα από όλα δεν είχα ιδέα ό,τι το παιδί ήταν παίκτης του Ολυμπιακού. Μόλις το έμαθα. Δεύτερον αν το γυρνάτε στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το IQ σας είναι κάτω του μηδενός και δε χρειάζεται να συζητάμε. Τρίτον, δεν κατηγορώ κάποιον, φυσικά δεν το έκανε επίτηδες».


Τέλος, ακολούθησε μια ακόμα ανάρτηση: «Οι διαιτητές πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά προστατεύοντας τους παίκτες, ώστε να μην συμβούν αυτές οι καταστάσεις. Καληνύχτα και μην είστε ανόητοι». 



Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0